0
0

KALENDER

 
 

Her kan du finde inspiration til din næste kunstoplevelse. Det er ikke en komplet guide, men en liste over anbefalinger til spændende eller interessante udstillinger, events og lignende. Fokusset er danske udstillinger, men vi modtager også invitationer fra danske kunstnere, der udstiller i f.eks. Berlin, og dem deler vi selvfølgelig også gerne. Du er meget velkommen til at sende os tips, pressemeddelelser og invitationer på info@idoart.dk.

P.s. Vi tager ikke betaling for at anbefale udstillinger.

SeND EN MAIL MED FØLGENDE:

  • Pressemeddelelse / udstillingstekst.

  • Foto(s) (minimum 1000px i bredden). Installationsbilleder må meget gerne eftersendes, når udstillingen er åbnet.

  • Udstillingssted, adresse, start og slutdato, åbningstider, evt. relevante links.

 


Filtering by: Næstved

INGEBORG PREHN, JULIE NORD & ROEE ROSEN "FANTASMER" 📷
Jan
5
to Mar 31

INGEBORG PREHN, JULIE NORD & ROEE ROSEN "FANTASMER" 📷

  • Rønnebæksholm, Næstved (map)
  • Google Calendar ICS

“På Rønnebæksholm er vi stolte af at kunne præsentere denne tematiske gruppeudstilling med værker af tre helt unikke kunstnere. Oplev blandt andet helt nyskabte værker af Julie Nord, et videoværk, tegninger og malerier af den verdenskendte israelske kunstner Roee Rosen samt ikke mindst tegninger af Ingeborg Prehn fra Museum Ovartacis samling.”

View Event →
GRUPPEUDSTILLING "EN KORT HISTORIE OM ABSTRAKTION"
May
5
to Sep 2

GRUPPEUDSTILLING "EN KORT HISTORIE OM ABSTRAKTION"

  • Rønnebæksholm, Næstved (map)
  • Google Calendar ICS

En kort historie om abstraktion udfolder en ny fortælling om abstraktionens historie og aktuelle potentiale ved at vise værker og fremdrage sammenhænge, der ikke tidligere har været åbenlyse i en skandinavisk kontekst. Med Sass som det dynamiske omdrejningspunkt for udlægningen af historien giver udstillingen rum for en mangfoldighed af stemmer, som et alternativ til den gængse historieskrivning.”

View Event →