0
0

KALENDER

 
 

Her kan du finde inspiration til din næste kunstoplevelse. Det er ikke en komplet guide, men en liste over anbefalinger til spændende eller interessante udstillinger, events og lignende. Fokusset er danske udstillinger, men vi modtager også invitationer fra danske kunstnere, der udstiller i f.eks. Berlin, og dem deler vi selvfølgelig også gerne. Du er meget velkommen til at sende os tips, pressemeddelelser og invitationer på info@idoart.dk.

P.s. Vi tager ikke betaling for at anbefale udstillinger.

SeND EN MAIL MED FØLGENDE:

  • Pressemeddelelse / udstillingstekst.

  • Foto(s) (minimum 1000px i bredden). Installationsbilleder må meget gerne eftersendes, når udstillingen er åbnet.

  • Udstillingssted, adresse, start og slutdato, åbningstider, evt. relevante links.

 


Filtering by: Dronningmølle

RE F O R M DESIGN BIENNALE 2018
Jun
9
to Aug 26

RE F O R M DESIGN BIENNALE 2018

  • Munkeruphus, Dronningmølle (map)
  • Google Calendar ICS

“Det er med stor stolthed og glæde, at Munkeruphus denne sommer er vært for den internationale designbiennale RE F O R M. Det er tredje gang, at biennalen afholdes med det sigte at udfordre eksisterende tankemønstre i designbranchen samt skabe plads til eksperimenter og nyskabelser i krydsfeltet mellem design, kunst, arkitektur og håndværk.“

View Event →
GERDA THUNE ANDERSEN "VÆRK OG VÆRKSTED II"
Sep
17
to Nov 5

GERDA THUNE ANDERSEN "VÆRK OG VÆRKSTED II"

  • Munkeruphus, Dronningmølle (map)
  • Google Calendar ICS

"Det har længe været et stort ønske for Munkeruphus at kunne føje den danske billedhugger, Gerda Thune Andersen, til udstillingsprogrammet. Det er derfor med stolthed og glæde, at Munkeruphus i forbindelse med kunstnerens 85 års fødselsdag byder velkommen til soloudstillingen Værk og Værksted II fra d. 17. september til 5. november 2017."

View Event →
KARIN LIND & PETER HOLM "HOWDY PARTNER"
Mar
11
to Jun 5

KARIN LIND & PETER HOLM "HOWDY PARTNER"

  • Munkeruphus, Dronningmølle (Nordsjælland) (map)
  • Google Calendar ICS

"Munkeruphus åbner sæsonen med udstillingen HOWDY PARTNER af kunstnerne Karin Lind og Peter Holm, der er første udstilling i en ny profil for Munkeruphus. Munkeruphus vil fremover værne om stedets unikke historie som kunstnerhjem ved at bringe skabelsen tilbage i huset samt søsætte tiltag og udstillinger, der trækker linjer mellem Gunnar Aagaard Andersens tidligere praksis og samtidskunstens udvidede felt."

View Event →