0
0

KALENDER

 
 

Her kan du finde inspiration til din næste kunstoplevelse. Det er ikke en komplet guide, men en liste over anbefalinger til spændende eller interessante udstillinger, events og lignende. Fokusset er danske udstillinger, men vi modtager også sommetider invitationer fra danske kunstnere, der udstiller i udlandet – f.eks. Berlin – og dem deler vi selvfølgelig også gerne.

Hjælp os med at gøre det nemt at dele din udstilling
Vi modtager rigtig mange pressemeddelelser og invitationer til spændende udstillinger, som vi gerne vil dele, så for at sikre at din kommer i betragtning er det vigtigt, at vi får din tekst ukomprimeret – helst indsat direkte i mailen. Derudover skal vi bruge min. et godt foto uden tekst og i høj opløsning. Mails der kun indeholder en pdf med en opsat invitation vil blive valgt fra.

P.s. Vi tager ikke betaling for at anbefale udstillinger.

DEL DIN UDSTILLING MED OS:

Hvis du ønsker at få din udstilling anbefalet i vores kalender, skal du sende en mail til info@idoart.dk med følgende:

  • Pressemeddelelse / udstillingstekst.

  • Foto(s) (minimum 1000px i bredden). Installationsbilleder må meget gerne eftersendes, når udstillingen er åbnet.

  • Udstillingssted, adresse, start og slutdato, åbningstider, evt. relevante links.

 


Filtering by: Jyderup

DORTE NAOMI "VIRKELIGHEDEN"
Jul
13
to Aug 18

DORTE NAOMI "VIRKELIGHEDEN"

  • TEGN: Art-space, Jyderup (map)
  • Google Calendar ICS

“Dorte Naomi arbejder med hands-on klassisk og vedkommende grafik og tegning. Tematisk kredser hun om livets tunge kardinalpunkter, selv kalder hun sine værker for visuel filosofi. Udstillingen "Virkeligheden" består at grafik i storformat, lavet i virkeligheden, om virkeligheden og som en hyldest til vores alle sammens virkeligheder og sandheder.”

View Event →
STEFAN SCHWARZER "BY THE WAY"
Jun
8
to Jun 29

STEFAN SCHWARZER "BY THE WAY"

“Med sit ’mobile atelier’, en ombygget indkøbsvogn, har den tyske kunstner Stefan Schwarzer gennem den sidste uge hver dag vandret rundt i Jyderups gader for at udforske byen. Som en hjemløs har han kørt den larmende vogn gennem gaderne og gjort holdt ved interessante og karakteristiske bygninger for at tegne dem.”

View Event →
EKTAEKTA "I CAN'T HELP YOU"
Feb
2
to Feb 28

EKTAEKTA "I CAN'T HELP YOU"

"Tegn:Artspace er glade for at kunne præsentere årets første udstilling. I samarbejde med den svenske kunstner EktaEkta inviterer vi til fernisering af udstillingen: I can't help you. EktaEkta har lavet helt nye værker til denne udstilling. Fokusset ligger på tegning, men værker i andre medier vil også at være at finde. Vi glæder os til at åbne dørene for 2018."

View Event →