0
0

KALENDER

 
 

Her kan du finde inspiration til din næste kunstoplevelse. Det er ikke en komplet guide, men en liste over anbefalinger til spændende eller interessante udstillinger, events og lignende. Fokusset er danske udstillinger, men vi modtager også invitationer fra danske kunstnere, der udstiller i f.eks. Berlin, og dem deler vi selvfølgelig også gerne. Du er meget velkommen til at sende os tips, pressemeddelelser og invitationer på info@idoart.dk.

P.s. Vi tager ikke betaling for at anbefale udstillinger.

SeND EN MAIL MED FØLGENDE:

  • Pressemeddelelse / udstillingstekst.

  • Foto(s) (minimum 1000px i bredden). Installationsbilleder må meget gerne eftersendes, når udstillingen er åbnet.

  • Udstillingssted, adresse, start og slutdato, åbningstider, evt. relevante links.

 


Filtering by: Hellerup

SIF ITONA WESTERBERG "FOUNTAIN"
May
16
to Aug 15

SIF ITONA WESTERBERG "FOUNTAIN"

“Hybrider og fortidslevn er et tilbagevendende tema i Sif Itona Westerbergs arbejde. Hendes nye totalinstallation Fountain tager form af et springvand. Her bearbejder den danske kunstner historiske fremstillinger af sammensatte væsner på et tidspunkt, hvor disse skabninger ikke længere blot er vidnesbyrd om en svunden fortid. Itona Westerbergs hybrider, der er udhugget og sammensat af gasbetonplader, er baseret på billedsprog fra sagn og myter.”

View Event →
RASMUS MYRUP "HOMO HOMO"
Aug
28
to Oct 24

RASMUS MYRUP "HOMO HOMO"

  • Tranen (Gentofte Kommunes udstillingssted for samtidskunst), Hellerup (map)
  • Google Calendar ICS

“Homo Homo på Tranen er Rasmus Myrups største soloudstilling til dato. I en totalinstallation iscenesætter den danske kunstner homoseksualitetens forhistorie blandt abemennesker. Installationen minder om naturhistoriske museers dioramaer, hvor dyr præsenteres i en rekonstruktion af deres naturlige omgivelser.”

View Event →
DITTE GANTRIIS "OPEN MIC KÆRLIGHEDSDIGTE 2018"
Jun
7
to Jul 14

DITTE GANTRIIS "OPEN MIC KÆRLIGHEDSDIGTE 2018"

“Med udstillingen Open Mic Kærlighedsdigte 2018 forvandler kunstneren Ditte Gantriis Tranen til en scene. En mikrofon med tilhørende højttaler er placeret midt i rummet. Det er en invitation. Publikum bydes velkommen til at læse højt af kærlighedsdigte, som de selv har skrevet eller fundet.”

View Event →
SANDRA MUJINGA "CALLUSES"
Apr
20
to May 20

SANDRA MUJINGA "CALLUSES"

"På Tranens nye udstilling, Calluses, præsenterer kunstneren Sandra Mujinga forskellige former for skulpturer. På visse er trykt billeder af sorte, unge mennesker, der stikker hovedet op foran kameraet. De vil ses og høres. Samtidig tildækker de deres ansigter med hænderne. De skjuler sig. I dag, hvor der dagligt tages, uploades og distribueres millioner af portrætfotos på tværs af kloden, er alle mennesker - med eller uden kamera og internetforbindelse - stadig mere synlige."

View Event →
ANNE NORA FISCHER & ANNA MODERATO "ZOMBIEHÅND"
Feb
8
to Feb 17

ANNE NORA FISCHER & ANNA MODERATO "ZOMBIEHÅND"

  • Tranen (Gentofte Hovedbibliotek), Hellerup (map)
  • Google Calendar ICS

"Med zombiefingre, imiteret kød og UV-lys indtages Tranen af syv dansere, der looper ligesom GIFs. Tid og sted for performancerækken Zombiehånd af kunstnerne Anne Nora Fischer & Anna Moderato er fastsat. Præcis hvor og hvornår den starter og slutter er sløret. "

View Event →
KAH BEE CHOW "海龜" 📷
Aug
25
to Oct 19

KAH BEE CHOW "海龜" 📷

"Titlen på kunstner Kah Bee Chows udstilling på Tranen består af de to kinesiske skrifttegn 海龜 der kan oversættes til havskildpadde. På udstillingen mediterer den malaysisk-newzealandske kunstner over vor omskiftelige verden med udgangspunkt i skildpaddens rolle i forskellige kulturer. I blandt andet kinesiske og hinduistiske oprindelsesmyter optræder dyret som et fundament; det siges at bære verden på sit skjold."

View Event →
CITIZEN X – HUMAN, NATURE AND ROBOT RIGHTS
Mar
2
to Jun 11

CITIZEN X – HUMAN, NATURE AND ROBOT RIGHTS

  • Øregaard Museum, Hellerup (map)
  • Google Calendar ICS

"Øregaard Museums forårsudstilling giver et nutidigt blik på menneske, natur og teknologi og handler om rettigheder og etik. Den tager afsæt i begrebet slave, fordi Øregaards bygherre, Johannes Søbøtker, var ud af en slægt af plantageejere og embedsmænd på St. Croix i Dansk Vestindien. I Øregaards historiske rammer giver 7 unge samtidskunstnere deres bud på spørgsmål om identitet, og rettigheder i dag."

View Event →