0
0

KALENDER

 
 

Her kan du finde inspiration til din næste kunstoplevelse. Det er ikke en komplet guide, men en liste over anbefalinger til spændende eller interessante udstillinger, events og lignende. Fokusset er danske udstillinger, men vi modtager også invitationer fra danske kunstnere, der udstiller i f.eks. Berlin, og dem deler vi selvfølgelig også gerne. Du er meget velkommen til at sende os tips, pressemeddelelser og invitationer på info@idoart.dk.

P.s. Vi tager ikke betaling for at anbefale udstillinger.

SeND EN MAIL MED FØLGENDE:

  • Pressemeddelelse / udstillingstekst.

  • Foto(s) (minimum 1000px i bredden). Installationsbilleder må meget gerne eftersendes, når udstillingen er åbnet.

  • Udstillingssted, adresse, start og slutdato, åbningstider, evt. relevante links.

 


Filtering by: Humlebæk
"MÅNEN - FRA DEN INDRE VERDEN TIL DET YDRE RUM"
Sep
13
to Jan 20

"MÅNEN - FRA DEN INDRE VERDEN TIL DET YDRE RUM"

  • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk (map)
  • Google Calendar ICS

“Efterårets store udstilling på Louisiana indtager museets Sydfløj med en omfattende tværæstetisk udstilling om ét af vor kulturs store motiver, Månen. Udstillingen, som består af op imod 150 værker, tegner et multifacetteret portræt af Jordens eneste naturlige satellit gennem kunst, film, musik, litteratur, kulturhistoriske genstande, arkitektur, naturvidenskab og astronomi.”

View Event →
PIPILOTTI RIST "ÅBN MIN LYSNING"
Feb
28
to Jun 23

PIPILOTTI RIST "ÅBN MIN LYSNING"

“Den schweiziske kunstner Pipilotti Rist (f. 1962) har i de seneste tredive år været en markant og original stemme på samtidskunstscenen med sine sansemættede, farverige og normkritiske lyd- og videouniverser. Med projektioner på lofter, vægge og gulve frigør hun det levende billede fra de firkantede skærme i generøse, rumlige iscenesættelser, hvor vi bliver omsluttet af lyd og billede.”

View Event →

PICASSO "KERAMIK"
Feb
1
to May 27

PICASSO "KERAMIK"

"Pablo Picasso (1881-1973) er en højt skattet kunstner på Louisiana og i Louisianas samling. Flere udstillinger har været vist gennem årene med fokus på særlige perioder eller temaer i hans samlede værk. Picassos originale keramiske arbejder, et særskilt, og måske knapt så kendt område i hans oeuvre, er ikke tidligere præsenteret i Skandinavien i stort udtræk. Det ønsker Louisiana at ændre med denne udstilling i en tid med stor fornyet interesse for keramik. Udstillingen viser mere end 150 værker fra perioden 1947-1964."

View Event →
MARINA ABRAMOVIC "THE CLEANER"
Jun
17
to Oct 22

MARINA ABRAMOVIC "THE CLEANER"

"Louisiana viser fra 17. juni en stor retrospektiv udstilling med en af krop- og performancekunstens centrale skikkelser, Marina Abramović (f. 1946 i Beograd). Kunstneren har igennem halvtreds år reageret på den verden, hun er en del af, og har skrevet sig ind i kunsthistorien med sine fysisk og mentalt krævende performances, der spænder fra 1970’ernes voldsomme og risikable handlinger til mere tyste energiudvekslinger og møder med publikum."

View Event →
ACADEMY OF TAL R
May
20
to Sep 10

ACADEMY OF TAL R

"Academy of Tal R er en omfattende udstilling, der for første gang giver et overblik over de sidste 20 år, kunstneren har været aktiv. Siden 1990’erne har Tal R som en af de mest markante kunstnere i sin generation udstillet rundt om i verden, i Europa i særdeleshed, og hans kunst indgår i mange centrale samlinger. Han er en kunstner, der tilsyneladende med lethed og betydelig visuel effekt udfolder sig frit mellem maleri, tegning, collage, kunstnerbøger og skulptur."

View Event →
ARKITEKTURENS VÆRKSTEDER II: WANG SHU "EN KINESISK ARKITEKT"
Feb
9
to Apr 30

ARKITEKTURENS VÆRKSTEDER II: WANG SHU "EN KINESISK ARKITEKT"

"Den første udstilling i serien Arkitekturens Værksteder II fokuserer på den kinesiske arkitekt Wang Shu (f. 1963), der sammen med sin kone Lu Wenyu står i spidsen for Amateur Architecture Studio baseret i Hangzhou i Kina. Tegnestuens navn understreger visionen om at lade spontanitet, forhåndenværende materialer og lokal kultur og byggetradition danne grundlag for en arkitektur, der med Wang Shus egne ord bør være ”et hus snarere end en bygning”.

View Event →
TARYN SIMON "AN AMERICAN INDEX OF THE HIDDEN AND UNFAMILIAR"
Oct
29
to Jan 15

TARYN SIMON "AN AMERICAN INDEX OF THE HIDDEN AND UNFAMILIAR"

"Med fotografiserien An American Index of the Hidden and Unfamiliar (2007) markerede den amerikanske kunstner Taryn Simon (f. 1975) sig som én af sin generations væsentligste fotografer. Fotografiserien kan i efteråret opleves på Louisiana, hvor den vises som en del af museets udstillingsrække Louisiana One Work."

View Event →
LOUISE BOURGEOIS "STRUCTURES OF EXISTENCE: THE CELLS"
Oct
13
to Jan 16

LOUISE BOURGEOIS "STRUCTURES OF EXISTENCE: THE CELLS"

"Louisianas store efterårsudstilling Louise Bourgeois. Structures of Existence: The Cells, præsenterer en af det 20. århundredes mest markante og indflydelsesrige billedkunstnere. Over cirka 70 år skabte Louise Bourgeois (1911, Paris - 2010, New York) et omfattende værk, der spænder over et bredt register af materialer og former, følelser og stemninger. Oeuvret er gennemsyret af psykoanalytiske og feministiske temaer, hvor de på en gang umiddelbare og strategiske kombinationer af genstande, materialer og personligt gods har et tydeligt ekko i samtidskunsten af i dag."

View Event →