0
0

KALENDER

 
 

Her kan du finde inspiration til din næste kunstoplevelse. Det er ikke en komplet guide, men en liste over anbefalinger til spændende eller interessante udstillinger, events og lignende. Fokusset er danske udstillinger, men vi modtager også invitationer fra danske kunstnere, der udstiller i f.eks. Berlin, og dem deler vi selvfølgelig også gerne. Du er meget velkommen til at sende os tips, pressemeddelelser og invitationer på info@idoart.dk.

P.s. Vi tager ikke betaling for at anbefale udstillinger.

SeND EN MAIL MED FØLGENDE:

  • Pressemeddelelse / udstillingstekst.

  • Foto(s) (minimum 1000px i bredden). Installationsbilleder må meget gerne eftersendes, når udstillingen er åbnet.

  • Udstillingssted, adresse, start og slutdato, åbningstider, evt. relevante links.

 


Filtering by: Ishøj

VINCENT VAN GOGH
Sep
1
to Jan 20

VINCENT VAN GOGH

“Vincent van Gogh kommer til ARKEN i 2018. I et enestående samarbejde med Kröller-Müller Museum, Holland kan ARKEN den 1. september 2018 slå dørene op for en omfattende udstilling af van Goghs værker med fokus på forholdet mellem kunst, menneske, natur og religion.”

View Event →
ASTRID MYNTEKÆR & AMALIE SMITH "KÆRE PLANET" 📷
Jun
22
to Aug 26

ASTRID MYNTEKÆR & AMALIE SMITH "KÆRE PLANET" 📷

  • ARKEN Museum for Moderne Kunst, Ishøj (map)
  • Google Calendar ICS

“De to danske billedkunstnere Astrid Myntekær og Amalie Smith tegner dette års udendørs sommerudstilling på ARKEN. Med nye stedsspecifikke værker går de to kunstnere i dialog med det menneskeskabte landskab omkring museet og undersøger spørgsmål om kunst, klima og eksistens.”

View Event →
J.F. WILLUMSEN
Jun
2
to Jan 13

J.F. WILLUMSEN

  • ARKEN Museum for Moderne Kunst, Ishøj (map)
  • Google Calendar ICS

“Bjergbestigersker og badende børn med appetit på livet, venetianske facader badet i solgult lys, teatralske kvinder og ejendommelige selvportrætter som både superhelt og antihelt. Den danske kunstner Jens Ferdinand Willumsen skabte over syv årtier værker, der ikke lod sig kategorisere. Gentagne gange skabte de skandale og rystede det danske publikum. Afvigelsen fra den ordinære mainstream var Willumsens drive og populærkulturens billedboom en stærk inspiration.”

View Event →
LYS I MØRKET
Feb
11
to Jul 30

LYS I MØRKET

  • Arken Museum for Moderne Kunst, Ishøj (map)
  • Google Calendar ICS

"Vor tids kunstnere laver skulpturer i alle tænkelige materialer – også i et egentligt immaterielt materiale som lys. ARKEN viser et udvalg af skulpturer i museets samling, der arbejder med lys som en del af deres udtryk. Få en spændende, sanselig oplevelse i museets mørklagte Store Galleri sammen med de sitrende, blinkende og lysende kunstværker på gulv og vægge."

View Event →
GYS! ER DEN LEVENDE?
Feb
4
to Aug 6

GYS! ER DEN LEVENDE?

"Fra den 4. februar indtager hårrejsende, hyperrealistiske menneskeskulpturer ARKEN i en stor udstilling under titlen GYS! Er den levende? Med teknisk perfektion, skalaforstyrrelser, nærvær og humor rejser værkerne højaktuelle spørgsmål om, hvad det vil sige at være menneske netop i vores tid, hvor robotteknologi og kunstig intelligens på radikal vis vinder frem."

View Event →