0
0

OPSLAGSTAVLE

 

SeND EN MAIL MED FØLGENDE:

  • Et eller flere fotos (minimum 1000px i bredden).
  • En kort tekst om dig eller din organisation samt en beskrivelse af, hvad du tilbyder eller søger.
  • Kontaktinfo: Mailadresse, tlf. nr, relevante links o.lign.
  • Deadlines og tidshorisonter som f.eks udstillingsperioder, ansøgningsfrister o.lign.

Søger du et atelier, en praktikplads, en udstillingsmulighed eller noget helt fjerde, så er dette måske siden for dig. Opslagstavlen fungerer som en platform, hvor man som kunstnerisk aktør både kan søge og finde den eller dét, man leder efter.

Mangler du en kunstner til at løse en opgave, søger du kunstnere til en kommende udstilling, eller er der blevet en plads ledig i dit atelier, så skriv til os på info@idoart.dk og få dit opslag med på siden her. Til højre kan du se, hvad vi skal bruge fra dig.HVORDAN KAN STATENS KUNSTFOND BLIVE BEDRE?
Apr
28
May 8

HVORDAN KAN STATENS KUNSTFOND BLIVE BEDRE?

  • Slots- og Kulturstyrelsen, København

"Statens Kunstfond arbejder løbende med at optimere støttesystemet. Nu søger fonden 10 deltagere til en fokusgruppe, der vil komme med bud på, hvordan fonden bedre kan hjælpe billedkunstnere."

ANSØG OM UDSTILLING I MØSTINGS HUS
Apr
25
May 2

ANSØG OM UDSTILLING I MØSTINGS HUS

"Møstings Hus fungerer først og fremmest som platform for dansk samtidskunst. Derudover vises enkelte udstillinger af retrospektiv karakter. Den næste ansøgningsfrist er d. 2. maj 2017, kl. 12."

SISTERS ACADEMY #6: CALL FOR PARTICIPATION - VISITING TEACHERS, RESEARCHERS AND ARTISTS
Apr
21
May 15

SISTERS ACADEMY #6: CALL FOR PARTICIPATION - VISITING TEACHERS, RESEARCHERS AND ARTISTS

"What is the quality of the sensuous and how can it be explored? How can we explore and develop new modes of sensuous teaching and learning? Can we thereby transform the educational system from within? How do we define a curriculum, and how do we evaluate progression if this curriculum is defined by our readiness to explore and absorb sense impressions?"

OPEN CALL: KUNSTFESTIVALEN PLATFORM
Apr
15
May 31

OPEN CALL: KUNSTFESTIVALEN PLATFORM

  • Kunstfestivalen Platform, Kolding

"Kunstfestivalen Platform løber af stablen d. 31. august. I den forbindelse søger vi kunstnere, der ønsker at udstille i festivalens tre dage. Vi søger alt imellem fx. vægmalerier, installationer og performances."

KREATIVT KONTORFÆLLESSKAB PÅ NØRREBRO
Mar
15
Jun 15

KREATIVT KONTORFÆLLESSKAB PÅ NØRREBRO

"Kontor Nr.25 er et arbejdsfællesskab for jer, der skaber kunst og kultur, for kreative iværksættere og eventmagere. Vi ligger i en sidegade til Rantzausgade i 150 kvm store, lyse lokaler med indgang ud til gaden og en hyggelig baggård. Her er vi i gang med at skabe et dynamisk og inspirerende arbejdsfællesskab og et imødekommende miljø, hvor vi kan drage fordel af den viden og erfaring, vi hver især har med os."

LEDIGE ATELIERPLADSER HOS NLHSPACE
Jan
7
Jan 16

LEDIGE ATELIERPLADSER HOS NLHSPACE

  • NLH Space, København

"NLHspace har siden 2006 været en aktiv udstillingsplatform i København. I 2017 bruges NLHspace til arbejdspladser for kunstnerisk og kuratorisk forskning, og vi har ledige pladser."

PRAKTIK: FLOCK SØGER PRAKTIKANT
Dec
19
Jan 10

PRAKTIK: FLOCK SØGER PRAKTIKANT

"FLOCK søger en designpraktikant og crewmember, der har lyst til at være med i et spændende arbejde omkring det helt nye danske mærke FLOCK, der lancerede sin første kollektion Picnic Posse i efteråret 2016."

OPEN CALL: FORÅRSUDSTILLINGEN 2017
Dec
1
Dec 22

OPEN CALL: FORÅRSUDSTILLINGEN 2017

  • Kunsthal Charlottenborg, København

"Charlottenborg Forårsudstilling 2017 optager værker af kunstnere uanset nationalitet og opholdsland. Ansøgere skal være fyldt 18 år. Der kan søges med værker inden for kategorierne maleri, skulptur, installation, grafik, design / kunsthåndværk, arkitektur, foto, video, film, performance, animation, lydkunst, net.art, software art, visuel poesi (blandformer af tekst og billede), event og talks. Værkerne indsendes digitalt i perioden 1.–22. december, 2016."

TÆKKER AIR BERLIN RESIDENCY
Nov
3
Dec 1

TÆKKER AIR BERLIN RESIDENCY

  • Tækker AIR Berlin Residency, Berlin

"Billedkunstnere, performere og forfattere fra Region Midtjylland kan ansøge om et residency i Berlin. Tækker stiller to lejligheder og et atelier, i Berlins skønne bydel Kreuzberg, til rådighed. Ansøgningerne bedømmes i et samarbejde mellem Aarhus Billedkunstcenter, Aarhus Litteraturcenter og Performing Arts Platform."

DEN FRIE "OPEN CALL 2018"
Nov
1
Nov 20

DEN FRIE "OPEN CALL 2018"

  • Den Frie Udstillingsbygning, København

"Den Frie Udstillingsbygning opfordrer kunstnersammenslutninger og kunstneriske grupperinger til at indsende udstillingsforslag til Den Frie Udstillingsbygning (til foråret 2018)."