MOHAMED BOUROUISSA “HARA!!!!!! HAAARAAAAA!!!!! HHAAA!!!”

Over de seneste måneder har man på Kunsthal Charlottenborg i København kunne opleve fransk-algeriske Mohamed Bourouissas (f. 1978) soloudstilling HARa!!!!!!hAaaRAAAAA!!!!!hHAaA!!! – en udstilling om forflytning, repræsentation og koloniale konsekvenser. I denne film kan du møde Mohamed, høre ham fortælle om sine værker og få et indblik i, hvordan han bruger kameraets blik til at udfordre eksisterende, stereotype fortællinger.

Et gennemgående omdrejningspunkt i Mohameds værker er spørgsmål om repræsentation, hvilke historier der får lov at dominere andre og – ikke mindst – hvem der fortæller disse historier. Derfor blot en kæmpe opfordring til dig om at nå forbi inden søndag d. 20. februar 2022, hvor udstillingen lukker, og så overlader vi ellers ordet til Mohamed selv her:

Mohamed Bourouissa “HARa!!!!!!hAaaRAAAAA!!!!!hHAaA!!!”
9. oktober, 2021 - 20. februar, 2022.
Kunsthal Charlottenborg, Kgs. Nytorv 1, København.
Læs mere og se billeder fra udstillingen her.


Videoen i denne artikel er produceret for Kunsthal Charlottenborg af I DO ART Agency. I DO ART Agency er et kommercielt formidlingsbureau, som løser opgaver for kunstnere og kunstinstitutioner, men det er ikke muligt at betale sig til indhold på idoart.dk.