0
0
Back to All Events

DRØMMER DU OM GRATIS ATELIERPLADS?


  • Bikubenfonden, København Otto Mønsteds Gade 5 København, 1571 Denmark (map)
Værker af Martha Hviid og Matilde Duus, som arbejdede i Bikubenfondens atelier i 2017-2018.

Værker af Martha Hviid og Matilde Duus, som arbejdede i Bikubenfondens atelier i 2017-2018.

Pressemeddelelse, maj 2019

Nu har du muligheden for at ansøge om et af Bikubenfondens tre atelierlegater. For at komme i betragtning til legatet skal du være dimitteret i 2017, 2018 eller 2019 fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, Det Jyske Kunstakademi, Det Fynske Kunstakademi eller fra en tilsvarende uddannelse i udlandet. Der er ansøgningsfrist d. 27. maj, 2019.

For at støtte op om overgangen fra studieliv til arbejdsliv tilbyder Bikubenfonden ud over atelierplads i 11 måneder et forløb med kunstkonsulent Christina Wilson. Hun står blandt andet for individuel rådgivning og udvikling af kompetencer inden for organisation og ledelse.

For at komme i betragtning til en atelierplads skal du sende en motiveret ansøgning i PDF-format til bap@bikubenfonden.dk. Den skal indeholde:

  • Kort beskrivelse af påtænkt arbejde samt behov for rådgivning (max. 2 sider).

  • Visuelt materiale med eksempel på tidligere arbejde.

  • Personlige oplysninger: navn, adresse, tlf., alder, uddannelse og dimisionsår.

Der er deadline 27. maj 2019.

Du bliver vurderet på dine faglige kvalifikationer og på om du vil have særligt gavn af det individuelle rådgivningsforløb. Seks kandidater bliver udvalgt til interview. Herefter tilbydes tre kunstnere plads i atelierprogrammet. Du har mulighed for at besøge atelieret tirsdag d. 21. maj, hvor Bikubenfonden sammen med de tre kunstnere, der arbejder i atelieret i øjeblikket, holder Open Studio og præsenterer nye værker.

Bikubenfonden arbejder med at nyskabe muligheder for aktuel scene- og billedkunst.