0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "VENTESAL NR. 29"


  • Ventesalen nr. 29, København 29 Jagtvej København N, 2200 Denmark (map)
Ventesal-plakat kopi.jpg

Pressemeddelelse, 23. oktober 2017:

I ventesal nr. 29 gør man meget andet end at vente. Her i salonen har Palle i 38 år klippet kunder og Jørgen har farvet og vasket og holdt styr på den daglige orden.

Antikke kagedåser pryder hylderne i butikken sammen med talrige andre farverige finurligheder. Kagedåserne har kunderne købt til Palle og Jørgen, og de er en del af pensionen på sigt. Stamkunderne er kommet i Ventesalen i talrige år, og kunderne sender postkort og bidrager til interiøret med billeder af deres børn, børnebørn og hunde. Blandt stamkunderne finder man bl.a. piloten, der har pudset Palle og Jørgens vinduer til gengæld for en klipning i over 30 år. Om eftermiddagen serveres der øl, rosé og hvidvin med rund hånd, og igennem dagen er rygning en obligatorisk del af oplevelsen. Palle og Jørgens åbenhed og nysgerrighed gennemsyrer Ventesalen, og dørene slås op for publikum til denne kommende gruppeudstilling kurateret af Walther&Langgaard.

Kunstnere: Amanda Hellsten, Hesselholdt & Mejlvang, Rene Holm, Sian Kristoffersen, Anne Langgaard, Jørgen Michaelsen, Christian Schmidt Rasmussen, Torben Ribe, Veronica Rigét, Josefine Struckmann og Anna Walther.

Biografi: Vi er Anna Walther og Anne Langgaard og vi er uddannet fra henholdsvis Det Fynske Kunstakademi 2017 og Chelsea College of Art 2013.

Velkommen i Ventesalen!

Fernisering: Fredag d. 3. november, kl 16-19 | Facebook event
Åbningstider: Tirsdage 9-18, Onsdage 9-18, Fredage 9-16.

 

Earlier Event: November 1
PAULINE FRANSSON "SKOV"