Back to All Events

ELISABETH MOLIN "MISSING SCENE 2009872"


  • Bladr, København Griffenfeldsgade 27 København, 2200 Denmark (map)
Elisabeth Molin, MISSING SCENE 2009872.

Elisabeth Molin, MISSING SCENE 2009872.

Pressemeddelelse, september 2021

Udstillingen danner en scene for et udeladt kapitel i en bog. I kapitlet mødes spor og fragmenter i en midlertidig assemblage, der indtager rummet som en levende organisme, i en foranderlighed og kontinuerlig leg med dets lag af historier, tidsligheder og virkeligheder.

Sporene skaber sammensmeltninger og overlapninger i metaforisk og fysisk forstand, de bevæger sig igennem rummet som en usynlig eller synlig strøm, på samme måde som den luft man ind og udånder skaber nye kredsløb og koblinger. Som fragmenter taler de om halve historier, udsnit af historier, perifære objekter som ikke kan passe ind deres givne fortællinger. Hvornår holder et træ op med at være et træ, og hvornår bliver det til et stykke træ, og hvad siger udsnittet om træets rødder, den måde det får styrke af vinden på, den måde det smager at indtage dets bark på.

Ligesom at den her tekst kan læses som et udsnit, hvad er der blevet skåret til og fra.

Hvordan kan et stykke maskineskåret papir skabe et tilhørsforhold og en splittelse af identitet samtidigt. Hvad sker der når man mister noget som før har skabt en kobling til verden. Bliver koblingen forstærket eller forvinder den helt? I udstillingen er der objekter der er blevet båret af kroppen, som har siddet i forlængelse af kroppen, som kan indtages af kroppen. Der er rester af billeder, udsnit fra digitale fotografier. De har indgået i et kredsløb, spredt sig over flader og i processen slettet noget ved sig selv.

Elisabeth Molin er er uddannet fra Royal College of Art og Chelsea College of Art i London. Hun har bl.a. udstillet på Wiels (Bruxelles), Sundy (London), LLLLLL (Wien), ISCP (New York) og Sixty Eight (København).

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Rådet for Visuel Kunst. 

Fernisering: Torsdag d. 23. september, kl. 17-20.
Kunstneren i samtale: Lørdag d. 2. oktober, kl. 17.
Udstillingsperiode: 24. september - 10. oktober, 2021.
Åbningstider: Torsdag-fredag: kl. 16-18, lørdag: kl. 12-15, og efter aftale.


Bladr er en kunstnerdrevet platform dedikeret til at formidle, udstille og udforske kunstbøger. Gennem udstillinger, events og en voksende samling af kunstnerbøger, er målet at fremme kendskab og viden om danske og internationale kunstnere, der arbejder med bogen som billedkunstnerisk medie.

Earlier Event: September 23
ASTRUP & BORDOFF "KUNSTMUSEET"
Later Event: September 24
GRUPPEUDSTILLING "WORK IT OUT"