0
0
Back to All Events

KREATIVT KONTORFÆLLESSKAB PÅ NØRREBRO


Kontor Nr.25, 2017 | Foto: I DO ART Agency.

Kontor Nr.25, 2017 | Foto: I DO ART Agency.

Er du på udkig efter et kreativt kontorfællesskab, hvor du kan blive inspireret af dine kollegaer?
 
Kontor Nr.25 er et arbejdsfællesskab for jer, der skaber kunst og kultur, for kreative iværksættere og eventmagere. Vi ligger i en sidegade til Rantzausgade i 150 kvm store, lyse lokaler med indgang ud til gaden og en hyggelig baggård. Her er vi i gang med at skabe et inspirerende arbejdsfællesskab og et imødekommende miljø, hvor vi kan drage fordel af den viden og erfaring, vi hver især har med os.
 
Hvem er vi:
Kontor Nr.25 er startet af kuratorerne Louise Lassen Iversen og Rie Hovmann Rasmussen, som også har udstillingsstedet meter, der ligger i nogle tilstødende lokaler. I meter udstiller vi eksperimenterende samtidskunst fra hele verden, arrangerer ferniseringer, talks og fællesspisning, som bidrager til at skabe et frugtbart miljø og mødested for de kreative brancher. I kontorfællesskabet arrangerer vi også forskellige events, som giver medlemmerne muligheden for at udvide deres horisont og netværk. Bl.a. vil vi fra marts måned begynde at arrangere en fast torsdags-bar med små indslag fra fællesskabets medlemmer eller kollegaer. Udover os sidder der på kontoret en god blanding af kunstnere og kuratorer, samt folk, der arbejder indenfor forlagsbranchen og internationalt projektarbejde.
 
Alt det praktiske:
Vi har et stort og et mindre kontorlokale, en hyggelig baggård med plads til grill samt et projektrum som lejere har mulighed for at benytte til møder, afholdelse af events og foredrag, workshops og andet, som kan være relevant i forhold til jeres arbejde. Derudover er der to toiletter og et stort rummeligt køkken.
 
Prisen for en fast kontorplads er 1.800 kr. inklusiv adgang 24/7, skrivebord, stol, opbevarings- og opmagasineringsplads, økokaffe og the samt internet. Depositum er én måneds husleje.

Kontakt: kontornr25@gmail.com