0
0
Back to All Events

OPEN CALL: UDSTILLING PÅ PLATFORM KUNSTFESTIVAL


  • Kunstfestivalen PLATFORM 7 Brostræde Kolding, 6000 Denmark (map)
PLATFORM kunstfestival 2017.

PLATFORM kunstfestival 2017.

PLATFORM kunstfestival afholdes for anden gang d. 30. august - 2. september 2018. I den forbindelse søger vi kunstnere, der ønsker at udstille i festivalens tre dage.

Vi søger alt imellem vægmalerier, installationer/skulpturer og performances. Send en mail til info@kundst.dk hvori du skriver lidt om dig selv og hvad du kunne tænke dig at udstille. Du er velkommen til at vedhæfte billeder af tidligere projekter.

PLATFORM kunstfestival dækker udgifter i forhold til transport til og fra festivalen. Udstillingspladsen er på toppen af Føtex parkeringshus, hvorfor det også som udgangspunkt er under åben himmel. Der kan efter aftale tilbydes overdækning til kunsten. Vi tilbyder selvfølgelig et festivalarmbånd der giver adgang til alle festivalens 4 dage, samt mad og drikke. Deadline: Tirsdag d. 1. maj, 2018.


PLATFORM er den nye kunstfestival i Trekantområdet.
Festivalen kombinerer live-samtaler, samtidskunst, workshops og musik.

Efter et besøgstal på 1.000 gæster, gentager vi festivalen igen i år. Foreningen vil med festivalen skabe en platform hvor det kreative vækstlag kombineres med professionelle kunstnere og kulturinstitutioner. Festivalen er en hyldest til unge nye kunstnere. Det hele foregår på toppen af Føtex parkeringshus i hjertet af Kolding. Parkeringshuset vil midlertidig omdannes til en urban jungle som vil skabe en alternativ ramme om festivalen. Der vil både være mulighed for at nyde kolde øko-øl i festivalens lounge-område, høre up-coming musik eller deltage i spændende workshops.

Se mere på Facebook eller Instagram.