0
0
Back to All Events

FOTOGRAFISK CENTER SØGER PRAKTIKANTER


  • Fotografisk Center, København Staldgade 16 København, 1699 Denmark (map)

Fotografisk Center søger unge, som vil være med til at lave events, opdatere sociale medier og blogs, hjælpe unge fotografiske talenter frem i verden og meget mere.

Kravet er blot, at du har lyst til at gøre dette af ren passion. Der er desværre ingen betaling i form af penge, men belønningen vil være stor kreativ frihed, hyggelige møder, sparring med ligesindede og andre goder. Vi er en gruppe, som er drevet af motivationen for at fremme fotokunsten især til og fra unge.

Hvis det lyder interessant, kan du kontakte: ceciliestephansen@hotmail.com for at høre mere eller aftale en uforpligtende snak. Skriv gerne kort om dig selv, hvad du laver, og hvorfor du gerne vil være en del af dette projekt. Giv gerne lyd inden 26. april - men allerhelst snarest muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Fotografisk Center er en kunsthal med fokus på nordisk samtidsfotografi og andre kamerabaserede medier. Kunsthallen blev grundlagt som en forening i 1996 af Københavns Kommune og Kulturby '96 med det formål at "virke til at fremme for kunstfotografiet i Danmark". Sammen med kunstfotografi og billedkunst viser vi også andre genrer som eksempelvis dokumentar- og portrætfotografi. 

Fotografiskcenter.dk | Facebook