0
0
Back to All Events

SPACEGIRLS "BODY LOTION"


  • Kvit Galleri, København Blågårdsgade 31C København, 2200 Denmark (map)

Pressemeddelelse, Januar 2018

Kvit Galleri åbner den 16. februar udstillingen Body Lotion af kunstenerduoen Spacegirls.

Spacegirls er en kunstnerduo betsående af Cisse Bomholt og Elisabeth Gellein. De arbejder i feltet mellem kunst og arkitektur, primært med medierne installation og skulptur. Interessen for dette spændingsfelt fæstner sig specielt i en optagethed af forholdet mellem fysiske og sociale relationer, fysisk- og ikke fysisk materialitet, og ikke mindst mødet mellem krop og værk. Duoens værker fungerer som studier i alternative måder at forstå basale arkitektoniske spørgsmål - som en slags arkitektonisk grundforskning.

Udstillingen “Body Lotion“ i Kvit Galleri er en stedsspecifik totalinstallation, hvor det eksisterende gallerirum (inkl. galleriets kælder) bearbejdes og manipuleres. Rummet påvirkes. på samme måde, som din hud påvirkes af body lotion. Konteksten opløses og bliver gjort smidigere. Velkommen til smooth space.

Cisse Bomholt f. 1989 (DK) og Elisabeth Gellein f. 1990 (NO) er begge uddannede fra Kunstakademiets Arkitektskole, KADK, København, 2016.

Fernisering: d. 16. februar 2018, kl 17:00 - 22:00.
Udstillingsperiode: d. 16. februar - 24. februar 2018.

Kvit Instagram | Kvit Facebook | Kvit Galleri
Spacegirls Instagram | Spacegirls


Kvit er et kunstnerdrevet galleri på Nørrebro i København. Formålet med Kvit er at være en alternativ og aktiv scene for forskellige kunstneriske udtryk, og agere som et modstykke til de mere etablerede institutioner i byen. Ambitionen med Kvit er at gøre det kunstnerdrevne, ikke-kommercielle udstillingsrum slagkraftigt i Danmark. Kvit skal favne alle kunstarter, hvad enten det er billedkunst, performance, lydkunst, musik, site specific, eller litteratur. Der er hyppige udstillinger med både nationale og internationale aktører. Programmet i Kvit er en blanding af egen-kuraterede udstillinger, open calls samt eksterne kuratorer. Siden åbningen i November 2015 har vi haft 20+ udstillinger. Alle med godt besøg.