0
0
Back to All Events

SISTERS HOPE "SENSUOUS CITY"


  • Københavns Rådhus, København Rådhuspladsen 1 København, 1550 Denmark (map)
Sensuous Governing Sensuous City by Sisters Hope. Photo: I diana lindhardt.

Sensuous Governing Sensuous City by Sisters Hope. Photo: I diana lindhardt.

Pressemeddelelse, juni 2019

Sanselig 24-timers performativ vandring vækker visioner for fremtidens København.

Den prisbelønnede og internationalt anerkendte performancegruppe, Sisters Hope, tager i juli publikum med på dybe og sanselige rejser ind i Københavns poetiske sprækker. Gennem omfattende 24-timers performances udforsker publikum byen i små grupper sammen med Sisters Hopes performere som eksempelvis The Shape-shifter, The Invitation, The Ekko, m.fl.

Sensuous City har form som en rituel vandring over et døgn, der skal hjælpe med at finde en sanselighed i vores måde at være på i byen på. Som modsætning til idéen om den store, larmende, fremmedgørende metropol bringer Sisters Hope publikum i kontakt med det nære, det stoflige, det æstetiske i storbyen. I løbet af de 24 timer udforskes byens sanselige og poetiske grundstoffer.

Hvilke fortællinger, atmosfærer, bevægelser, følelser gemmer der sig mellem murstenene? Deltagerne udfører aktiv grundforskning, og deres opdagelser vil blive bragt tilbage til Københavns Rådhus, hvor de efterfølgende udstilles i montrer til skue for Rådhusets besøgende.

Praktisk Info
Datoer: 4., 9. og 11. juli, 2019.
Start mellem kl. 12 og 13 – slut dagen efter mellem kl. 12 og 14.
Mødested: Københavns Rådhus, København K.
Pris: 275 kr. Yderligere info og billetkøb findes på metropolis.dk/sensuous-city
Sensuous City er produceret i samarbejde med Metropolis.

Sensuous Governing Sensuous City by Sisters Hope. Photo: I diana lindhardt.

Sensuous Governing Sensuous City by Sisters Hope. Photo: I diana lindhardt.

Om Sisters Hope
Sisters Hope er en prisbelønnet performancegruppe vidt berømmet for deres stærke, performative koncepter, hvor de fremmaner visioner om et fremtidigt samfund, der sætter det sanselige og poetiske i centrum. I performanceformatet ”Sisters Academy – The School of a Sensuous Society” har Sisters Hope de seneste seks år undersøgt begrebet Sanselig Læring, bl.a. med en månedlang, døgnåben installation på Den Frie Udstillingsbygning i efteråret 2017 og ved at overtage ledelsen og foretage sanselig og poetisk undervisning på gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner.

Om Metropolis
Metropolis er et storbyteater med byen som scene og tema, som hen over sommeren præsenterer et program af overraskende, originale og stedspecifikke forestillinger af internationale og danske kunstnere i, for og med København. Det er værker, der søger grænserne for scenekunsten og blander performance med arkitektur, billedkunst, lydkunst, aktionskunst, m.m. De skabes af kunstnere, som indtager og udforsker byen og giver publikum nye kunstneriske perspektiver, oplevelser og indsigt i deres by.

Earlier Event: June 29
GRUPPEUDSTILLING "THRILLS" 📷
Later Event: July 4
GROUP SHOW "EMPEDOCLES' GHOST"