0
0
Back to All Events

SARA SKORGAN TEIGEN "INTERIOR LANDSCAPE"


  • NW Galleri, København Nansensgade 10 København, 1366 Denmark (map)
Sara Skorgan Teigen “Interior Landscape.”

Sara Skorgan Teigen “Interior Landscape.”

Pressemeddelelse, juni 2019

“Interior Landscape” – Rummet som skitsebog
Sara Skorgan Teigen (NO)

NW Galleri præsenterer Sara Skorgan Teigens første soloudstilling i Danmark. Hendes arbejde er et mødepunkt mellem hendes indre, følelsesmæssige udforskninger og omverdenen; i skæringspunktet mellem det metafysiske og det fysiske.

Under udstillingen vil hun gøre galleriets plads til en fysisk skitsebog. En skitsebog med tegninger, collager, tekstiler med fotobroderi, fotografiske billeder og noter direkte på væggene. I 2014 blev hendes første sketchbook "Fractal State of Being" udgivet af Journal, og den blev udvalgt som en af de bedste fotobøger det år på Paris Photo – Apertures Photo Book Award. Hun arbejder nu på sin anden bog "Interior Landscape", der bliver offentliggjort i 2019. Hendes nye arbejde handler lige så meget om udstillingen som en bog selv. Udstilling som et medium af bogen. For at se mere tydeligt og få et overblik over hendes arbejde, vil hun bruge rummet som tænketank, væggene som sider, undersøge formater og størrelser, begrænsninger og muligheder. Hun vil også bruge stemningen og atmosfæren mens hun arbejder i rummet. På denne måde vil arbejdet blive og udvikle sig, steds specifikt i øjeblikket. Sara Skorgan Teigen vil gennemgå processen i at dekonstruere og konstruere kunstbogen.

"Bogen er et spejl til kunstnerens indre liv. Bogen som et medium kan fortælle en historie, der er længere eller mere kompliceret, har flere begivenheder, indeholder flere situationer end "et billede". Bogen er kunstnerens bedste ven og samtalepartner og kollega. En kunstners bog fortæller seeren, at du nu vil opleve denne historie i et privat, intimt rum, i dit eget tempo, mens du udforsker den. En bog er som en historie fortalt mere fra en anden hånd. Mere fortroligt.”

Åbningstider:
Onsdag d. 5. juni: XTRA: Åbent Galleri / mød kunstnerne, kl. 14-18.
Søndag d. 9. juni: ÅBNING, kl. 14-18.
Mandag d. 10. juni: Lukket.
Tirsdag d. 11. juni: Lukket.
Onsdag d. 12. juni: kl. 13-16.
Torsdag d. 13. juni: kl. 13-16.
Fredag d. 14. juni: kl. 13-16.
Lørdag d. 15. juni: kl. 12-15.
Søndag d. 16. juni: kl. 12-15, Sidste dag...