0
0
Back to All Events

SAMTALER MED LOUISE HAUGAARD JØRGENSEN PÅ DEN FRIE


  • Den Frie Udstillingsbygning, København 1 Oslo Plads København Ø, 2100 Denmark (map)
Louise Haugaard Jørgensen, Den Frie Udstilling, 2017 | Foto: I DO ART Agency.

Louise Haugaard Jørgensen, Den Frie Udstilling, 2017 | Foto: I DO ART Agency.

Fra den 10. marts til den 16. april viser jeg installationen 'Sejl / have samler støv' og performanceværket ’højthængende sanser børster verden/ smid ikke opfejet ud’Den Frie Udstillingsbygning i København, og i den forbindelse vil jeg gerne invitere alle interesserede til at mødes med mig i udstillingen for at tale om værket, kunst generelt eller andet, som måtte være vigtigt. Jeg ønsker at få indblik i, hvordan min kunst berører sine omgivelser og at møde folk, jeg måske ellers ikke ville tale med. Kontakt mig på samtaleromalt@gmail.com, så kan vi aftale et tidspunkt.

Denne samtalepraksis har siden 2015 været en del af mit kunstneriske arbejde, en metode til dissekering, fermentering og videreudvikling af mit arbejde. Møderne er ofte med folk jeg ikke kender i forvejen og afstedkommer altid interessante samtaler, hvor dialogen transcenderer vore daglige sprog og bygger et nyt fælles. Jeg betragter samtalen som en performativ forlængelse af værket. En vanskelig poetisk disciplin med stort potentiale for erkendelse og forandring.

Søndag den 2. april viser jeg for anden og sidste gang min performance – det sker kl. 15.00. Bagefter vil jeg være til stede i udstillingen, hvis nogen skulle have lyst til en snak.

Alt godt,
Louise Haugaard Jørgensen