0
0
Back to All Events

RUNE BOSSE & ANNA BAK "ABYSS"


  • D7, København 7D Classensgade København, 2100 Denmark (map)
Rune Bosse & Anna Bak "ABYSS". Foto: Anna Bak

Rune Bosse & Anna Bak "ABYSS". Foto: Anna Bak

Pressemeddelelse, marts 2018

Abyss, [uh-bis]:
- et uendeligt eller ufatteligt rum.
- kaosset umiddelbart før skabelsen.

D7 er et kunstnerdrevet udstillingssted i en 110 kvm kælder på Østerbro. Selve udstillingsrummet er i høj grad præget af kælderens tilstand, med fugtige afskallede vægge, lavt loft, rustikt ujævnt beton gulv med sparsomt sollys fra to tilgroede vinduer. Indgangen til rummet går gennem en smal lille snoet trappe. Når man træder ned i rummet, får man med andre ord virkelig følelsen af at være under jorden, i en anden underliggende verden. Til udstillingen ABYSS har Rune Bosse og Anna Bak i samarbejde skabt en total-installation, hvori begges individuelle værker og praksis går i dialog med hinanden og med rummet.

Under overfladen af, hvad der for os er synligt, arbejder en masse processer. Der er svampe, bakterier, rødder og sporer i alt, de griber ind og vikler sig om alt, men måske er disse elementer også med til at holde sammen på det hele og uden disse indgribende kræfter ville det hele falde fra hinanden.

Kunstnernes fælles interesser for naturen og de essentielle kræfter der påvirker os, har skabt en installation der fungerer som en fysisk oplevelse i kælderrummets atmosfære. En verden hvor organiske kræfter arbejder på både at gribe ind i rummet og holde rummet oppe, en processuel transformation på grænsen mellem total nedbrud og stadiet umiddelbart før genskabelsen.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond.

Fernisering: Torsdag d. 5. april 2018 kl. 16-19 | Facebook event
Udstillingsperiode: 5. april – 4. maj 2018.
Åbningstider: Torsdag – fredag kl. 14-17, eller efter aftale.

Earlier Event: April 3
GRUPPEUDSTILLING "NYE RØR"
Later Event: April 5
INGRID FURRE "SPOONING"