0
0
Back to All Events

PETER VOSS-KNUDE "KRIGEN, KUNSTEN OG HJEMSØGELSEN SKREVET AF ANN-KATRINE SCHMIDT NIELSEN OG OPLÆST AF KAPTAJN SIMON EKELUND"


  • Galleri Image, Aarhus Vestergade 29 Aarhus, 8000 Denmark (map)
Billeddokumentation af “Krigen, Kunsten og Hjemsøgelsen skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen og oplæst af Kaptajn Simon Ekelund” af Peter Voss-Knude.

Billeddokumentation af “Krigen, Kunsten og Hjemsøgelsen skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen og oplæst af Kaptajn Simon Ekelund” af Peter Voss-Knude.

Pressemeddelelse, februar 2019

Ny udstilling i Demorummet: “Krigen, Kunsten og Hjemsøgelsen skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen og oplæst af Kaptajn Simon Ekelund” af Peter Voss-Knude.

Peter Voss-Knude har gennem flere år arbejdet med soldaten, militæret og samtidens danske krigsdeltagelse i et krydsfelt mellem kunst, politik og antropologi, og har blandt andet udgivet to pop-albums skrevet i samarbejde med det danske forsvar. Til denne udstilling har Voss-Knude produceret en podcast, hvor Kaptajn Simon Ekelund læser en akademisk analyse af Peter Voss-Knudes arbejde med militæret, skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen. I demorummet vil der være installeret en rekvisit brugt i et tidligere performance-værk. Ved ferniseringen af Peter Voss-Knudes udstilling markeres samtidigt åbningen af Demo, som er et nyt koncept for Demorummet i Galleri Image. Demo er en udstillingsrække, der vil udfolde sig simultant i to forskellige udstillingsrum: i Demorummet, og på en webside med lydværker. Voss-Knude er den første udstillende kunstner i Demo.

Udstillingsformatet tilrettelægges af billedkunstnerne Sophia Ioannou Gjerding og William Kudahl og er støttet af Kulturudviklingspuljen, Aarhus Kommune.

Fernisering: Fredag d. 8. februar kl. 17-19 | Facebook event