0
0
Back to All Events

MILENA BONIFACINI "NYE TAVLER"


  • Galerie MøllerWitt, Aarhus Christiansgade 18 Aarhus, 8000 Denmark (map)
Milena Bonifacini, 2018.

Milena Bonifacini, 2018.

Pressemeddelelse, september 2018

Det er med meget stor glæde Galerie MøllerWitt i Aarhus inviterer til en flot soloudstilling med en serie nye værker af billedkunstneren Milena Bonifacini, under titlen Nye Tavler.

Milena Bonifacini har i mange år arbejdet med et abstrakt formsprog i sine værker. Hun har altid har haft et meget autonomt materialevalg (voksdug, stof, pap mm.), hvormed hun har skabt sit helt eget univers. I løbet af sommeren har Milena til denne udstilling udført en serie bemalede gipsrelieffer/tavler, der fremstår som en hybrid mellem skulpturelle objekter og en form for nutidigt kalkmaleri. Tavlerne er bemalet med gouachefarve, hvor farvepigmentet ligger åbent og trænger ned i og går i forbindelse med gipsen, som en slags tør fresco. Værkerne besidder i sig selv en vis robust kropslighed - deres omrids er let kurvet og de har "former". Bemalingen derimod kan have en flygtig transparens, og kan opfattes som abstrakt motiv og måske som en slags landskab. 
Udover tavlerne viser Milena en serie helt nye papirarbejder.


Der er fernisering fredag d. 28. september kl. 16-18, hvor Milena Bonifacini er til stede. Daglige åbningstider er tirsdag-fredag 11.30-17 og lørdag 11-16. Sidste udstillingsdag er lørdag d. 20. oktober, 2018.

Milena Bonifacini (f. 1963) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 1982-89, hvor Milena også har arbejdet som underviser 2004-10. Udstillingsmæssigt er det blevet til adskillige solo- og gruppeudstillinger i ind- og udland. Milenas produktion omfatter tegning, maleri på lærred, træ, pap, aluminium, skulpturelle objekter i papiermache og voksdug samt installation og keramik.

Fernisering: Fredag d. 28. september, kl. 16-18.
Udstillingsperiode:
d. 28. september - 20. oktober 2018.
Åbningstider: Tirsdag-fredag kl. 11.30-17 og lørdag kl. 11-16.

Med venlig hilsen,
Galerie MøllerWitt / Lars Møller Witt

Earlier Event: September 28
POLYNORM: LEA GULDDITTE HESTELUND
Later Event: September 28
DEVIN TROY STROTHER "WADE IN THE WATER"