0
0
Back to All Events

LUISE SEJERSEN "METANOIA"


  • c4 projects 60 Dybbølsgade København, 1721 Denmark (map)
Invitation_web.jpg

Udstillingen Metanoia drejer sig om at ændre perspektiv i en søgen efter andre mentale eller spirituelle rum parallelt med hverdagens.

Luise Sejersen er interesseret i måder at repræsentere en anden virkelighedsdimension i blandt andet førmoderne europæisk og persisk maleri. I nye collager undersøges udtryk for ydre og indre rum, symbolske overfor fotografiske og samtidighed af flere. Motiver og teknik fra det organiske verdensbilledes periode, blandt andet temperafarve, bladguld, arkitektur- og landskabsmotiver, møder fotografiske udklip. Luise Sejersen er samtidig kritisk overfor den patriarkalske dualisme og organisering af verden, som fortsatte ind i den mekaniske tidsalder. Guldets betydning som både uskabt lys og det mest kostbare materiale udforskes i processen med at skabe billeder på en anden kosmologi i en nutidig postsekulær virkelighed.

Luise Sejersen bor og arbejder i København. Hun er uddannet fra Valand Academy of Fine Art i Göteborg og tog afgang fra Det Fynske Kunstakademi i 2014.

Luise Sejersen "Metanoia"
Fernisering: Fredag 10. marts kl. 17-21
Udstillingsperiode: 11. marts – 1. april, 2017.
Åbent: Torsdag og fredag kl. 15-18, lørdag og søndag kl. 14-17.
c4 projects | Dybbølsgade 60, 1721 København
www.c4projects.dk | Facebook