0
0
Back to All Events

LISE HARLEV "WHEN YOU LEAVE THE HOUSE"


  • Galerie MøllerWitt, Aarhus Christiansgade 18 Aarhus C, 8000 Denmark (map)
Lise Harlev, Your Home Fells Smaller When You Have Visitors.

Lise Harlev, Your Home Fells Smaller When You Have Visitors.

Pressemeddelelse, oktober 2018

Det er med stor glæde, at Galerie MøllerWitt kan invitere til en soloudstilling med en række nye værker af Lise Harlev. Udstillingen er Lise Harlevs første soloudstilling her på galleriet.

Lise Harlev arbejder med tekst og billede og tekst som billede. Visuelle virkemidler som grafik og typografi bliver i hendes værker undersøgt, plagieret og omskabt. Offentlige skilte, højtråbende reklamer eller knastørre skolehæfter gennemgår en transformation, når de kombineres med tvetydige, ofte poetiske udsagn. Med sit stiliserede formsprog skaber hun værker, som fremstår næsten abstrakte, men samtidig refererer til et velkendt vokabularium af farver, symboler og typografi.

Med denne udstilling præsenterer Lise Harlev en serie prægede aluminiumsskilte, der alle tematiserer boligen som arkitektonisk og psykologisk ramme. Harlev er navnlig interesseret i hjemmet som et sted, hvor man foretager sig andre ting end udenfor og som definerer én i forhold til omverdenen. Boligen er på den måde sin egen organisme og spiller en diskret men afgørende rolle for definitionen af, hvem man er.

Lise Harlev (f. 1973) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i København og Städelschule i Frankfurt am Main. Hun har været bosat i Berlin siden 2002 og udstiller hyppigt i ind- og udland, senest på Tallinn Art Hall og Vestjyllands Kunstpavillon. I 2016 udgav hun prosa-digtsamlingen Jeg er aldrig ligeglad, som netop er udkommet i engelsk oversættelse på forlaget Broken Dimanche Press i Berlin.

Der er fernisering torsdag d. 1. november kl. 16-18, hvor Lise Harlev vil være til stede.

Med venlig hilsen
Galerie MøllerWitt / Lars Møller Witt

Fernisering: Torsdag d. 1. november, kl. 16-18.
Udstillingsperiode: d. 1. november – 21. november, 2018.
Åbningstider: Tirsdag–fredag: 11.30-17 og lørdag 11-16.

Earlier Event: October 31
HANNAH ANBERT "OFFICE SHORE"
Later Event: November 1
SYDHAVN STATION "INTRA STATION" 📷