0
0
Back to All Events

KRISTINA BENGTSSON "SEL-MÁG D'EVIS"


  • Udstillingsstedet Sydhavn Station, København 1 Ernst Kapers Vej København SV, 2450 Denmark (map)
Kristina Bengtsson.

Kristina Bengtsson.

I udstillingen Sel-Mág d’Evis vises nye skulpturelle, fotografiske og tekstbaserede værker af den svenske kunstner Kristina Bengtsson, der bor og arbejder i København. Værkerne bruger en socialdemokratisk æstetik og trækker forbindelser mellem det kongelige svenske skib Vasas tragiske skæbne og 1980'ernes power-business sprog, inspireret af Edward de Bono’s idé om lateral tænkning. Denne nye gruppe af værker er en videreudvikling af Bengtssons interesse i sprog, økonomi og adfærdsmæssige normer.
 
Under ferniseringen vil der være en lancering af den nye publikation Ideal Making, et samarbejde mellem Bengtsson og "Eller med A", akkompagneret af et lydværk installeret i venteværelset på togstationens platform.
 
Bengtsson har senest udstillet på Fotogalleriet, Oslo; Vermilion Sands, København; MELK, Oslo; Kunstnernes Hus, Oslo; Danske Grafikere, København; Westwerk, Hamburg. Hun er senest repræsenteret i følgende udgivelser: New Scandinavian Photography, The Ravished Image, No particular future in mind og We Look and We See. Bengtsson er ligeledes medstifter af Hour Editions/Hour Projects, et forlag og en kuratorisk platform.

Fernisering: Fredag d. 17. marts, kl. 17-21 | Mere info her.
Åbningstider: Torsdag - søndag, kl. 13-17.