0
0
Back to All Events

KAMPSTART KL. 19.00: ANU RAMDAS

  • Skjold Contemporary - BK Skjold, København Per Henrik Lings Allé 10 København, 2100 Denmark (map)
Skjold Contemporary

Pressemeddelelse, april 2019

Skjold Contemporary er fodboldklubben BK Skjolds indspark på den københavnske kunstscene. Herfra vil kunstneriske initiativer, underlagt benspænd fra fodboldens verden, udspringe.

Med Skjold Contemporary ønsker BK Skjold at byde samtidskunsten indenfor. Vi ønsker at iscenesætte kunstneriske udspil til refleksion for klubbens medlemmer og andre, der måtte lægge vejen forbi. Vi arrangerer udstillinger samt kunstrelaterede begivenheder, og vores ambition er at præsentere samtidskunst af høj kvalitet. Fodboldklubber er generelt meget endimensionelle omkring fodbold - det ønsker vi at ændre. Hos BK Skjold arbejder vi for at skabe en urban fodboldklub, som afspejler København, og som kan bygge bro mellem sport, kunst, kultur og socialt arbejde.

Skjold Contemporary har hjemmebane i omklædningsrum nr. 6 på Østerbro Stadion.

I 2019 afholder Skjold Contemporary 4 aftenarrangementer under parolen: Kampstart kl. 19.00. Her vil vi udfordre fire kunstnere til hver især at iscenesætte en aften med følgende benspænd: 2x45 minutter i omklædningsrum nr. 6. Mellem de to halvlege skal der være en pause på 15 minutter. 

Skjold Contemporary kan følges på Facebook og Instagram.

Program for Kampstart kl. 19.00

Earlier Event: September 7
GRUPPEUDSTILLING "TWILIGHT ZONE"
Later Event: September 20
SÆRUDSTILLING: "VEJEN TIL PALMYRA"