0
0
Back to All Events

JOHANNES HOLT IVERSEN


  • ARTE NOVA AARHUS, Aarhus Thunøgade 1A Aarhus, 8000 Denmark (map)
Johannes Holt Iversen.

Johannes Holt Iversen.

Pressemeddelelse, juli 2019

ARTE NOVA AARHUS er en ny platform, som præsenterer ung og etableret kunst. Galleriets koncept er baseret på et pop-up format lokaliseret i Aarhus. Galleriets første udstilling åbner fredag d. 6. september 2019, kl. 17, hvor den udstillende kunstner, Johannes Holt Iversen, vil være til stede.

Johannes Holt Iversen (f. 1989) er en ung dansk international billedkunstner bosat i Amsterdam; hans arbejde kendetegnes ofte ved at have en klar linje tilbage til de store abstrakte malere og skandinaviske ekspressionister, men med en klar nyfortolkning af disciplinen for øje. Dette kommer ofte til udtryk i værkernes klare formsprog som er let relatérbare for beskueren, til trods for det abstrakte islæt.

Johannes Holt Iversen.

Johannes Holt Iversen.

Johannes Holt Iversen.

Johannes Holt Iversen.

Johannes Holt Iversen arbejder ofte i helt nye materialer og teknologier, for øjeblikket med henblik på at undersøge lysets -og refleksionens funktion for maleriet, skulpturen og installationen. For at kunne forstå Holt Iversens arbejde må man opleve værkerne i virkeligheden, hvor man kan være én til en med selve værkerne. De sølv-reflekterende overflader indbyder til at man som beskuer indtager hele rummet, går på opdagelse og undersøger hvert værk fra mange forskellige vinkler. De organiske former indbyder til en nærmest spirituel tilstand, hvor man opnår en meditativ position ift. værkerne.

Yderligere information for udstillingen kan findes på artenovaaarhus.com.

Fernisering: Fredag d. 6. september, fra kl. 17.
Udstillingsperiode: D. 6. september - 6. oktober, 2019.