0
0
Back to All Events

IDA SUHR "STRUKTURER"


  • Black Studio, København 103 Gammel Kongevej Frederiksberg C, 1850 Denmark (map)

”Strukturer opbygges, former gentages, som et slør for sandheden der er foran dig.” Reducerer samfundets strukturer individet til at være bærer af en bestemt strukturform? Eller er vi som individer ukritisk deltagende i at reproducere en given struktur?

I den første soloudstilling af Ida Suhr bearbejdes forståelsen af strukturbegrebet fysisk, kulturelt og socialt. Retlinede mønstre udspiller sig i blåt materiale, der dækker fragmenter af en konstruktion, hvor det er uvist om den er i opbygning eller nedrivning (Struktur 1, 2017, 84 x 59 cm). De fotografiske værker i Suhrs udstilling centrerer sig omkring kendte konstruktionsmotiver, men som i komposition og bearbejdning får et næsten abstrakt udtryk, der lader det være op til beskueren at stille spørgsmål til og gætte på motiv og vinkel.

Kombinationen af manipulerede strukturer og fotografi illustrerer idéen om strukturer i opbygning - eller i nedbrud. En potentiel konflikt mellem materiale, motiv og mening. Hvor motivet repræsenterer strukturens funktion, repræsenterer farven blå konflikten mellem det naturlige og det unaturlige.

Konflikt er et centralt tema i Ida Suhrs arbejde. Hvert værk arbejder med spændingen mellem det fangede og det befriede, mellem fællesskabet og individet – et universelt tema i en konkret kontekst.

Om kunstneren
Ida Suhr (f. 1984) har en baggrund i performance design og har tidligere stået bag pop- up galleriet Triangle Projects og formatet Vector Lounge. Hun bevæger sig i spektret mellem fotografi, installation og tegning – og arbejder og bor i København.

Fernisering fredag d. 21. april 2017 kl. 16.00 – 20.00.
Udstillingen slutter 29. april 2017.
Black Studio, Gammel Kongevej 103, Frederiksberg C.

Earlier Event: April 21
JANAINA TSCHÄPE "UNTERIRDISCH AUCH DU"
Later Event: April 21
GROUP SHOW "ON PHOTOGRAPHY"