0
0
Back to All Events

GUDRUN HASLE "JEG HAR INGEN ORD"


  • Politikens Forhal, København Rådhuspladsen 37 København, 1550 Denmark (map)
Gudrun Hasle.

Gudrun Hasle.

Pressemeddelelse, august 2019

Gudrun Hasle bruger ofte sig selv og sin egen personlige fortælling i sine værker. Her tematiserer hun det at føle sig alene og anderledes i et samfund med et klart og tydeligt regelsæt for hvordan man bør begå sig og kommunikere. Gudrun bor og arbejder på Grønland hvor værkerne til udstillingen 'Jeg har ingen ord', der vises i Politikens Forhal, er skabt.

Udstillingen 'Jeg har ingen ord' består af syv løst hængende tekstilværker skabt specifikt til Politikens Forhal samt værket ’Minutes, hours, days, week’ (2010), som tager afsæt i ugens syv dage. Værkerne til udstillingen er alle broderet med sirlige sting på løst stof i sort og hvid, som leder tankerne hen mod håndskrevne dagbøger eller vilkårlige sider i dagens avis.

Det er med stor glæde at kunne invitere til udstillingsåbning fredag 23. august, kl. 17-19 i Politikens Forhal. Udstillingschef Signe Cecilie Jochumsen byder velkommen og forfatter Iben Mondrup læser op fra romanen 'Godhavn' (2014). Kunsteren vil naturligvis også være til stede.

Vi glæder os til at se jer.

Udstillingsperiode: D. 23. august - 19. oktober, 2019.
Udstillingsåbning: Fredag d. 23. august, kl. 17-19.