0
0
Back to All Events

Gruppeudstilling "URO"


  • Kunstpakhuset, Ikast Lille Torv 5 7430 Ikast Denmark (map)
 Marie Bancks.

Marie Bancks.

Udstillingen URO præsenterer værker og objekter af Marie Bancks, Jeanette Hillig, Jakob Hunosøe og Thomas Søgaard Boström; - de viser henholdsvis skulptur/installation, vægobjekter, fotografi og collage/ord. En labyrintisk udstillingsarkitektur, som strækker sig gennem Kunstpakhusets to udstillingsrum, udgør rammen og konceptet omkring udstillingen.

Man vil som besøgende ikke kunne overskue hvilken rute gennem udstillingen, der vil give bedst mening eller fører til udgangen. På vej gennem forløbet vil man støde på kunstnernes forskelligartede værker. Man vil altså skabe en individuel udstillingsoplevelse og møde værkerne på en ikke-kronologisk vis.

Det er udstillingens mål at bringe den besøgende en lille smule ud af fatning via dens labyrintiske opbygning. Man kommer til at tvivle på sin egen dømmeevne. Har jeg været her? Man kan jo så navigere efter værkerne, man møder på sin vej. Men også her kan der være noget foruroligende på spil.

 Jakob Hunosøe.

Jakob Hunosøe.

 Thomas Søgaard Boström.

Thomas Søgaard Boström.

Fælles for de fire kunstnere er deres interesse for formen og en udpræget æstetisk og forfinet tilgang til objektet. Det kræver en nærlæsning af værkerne, som denne ramme giver optimale betingelser for.

Grundlæggende er ideen gennem arkitekturen og værkerne at skubbe til den besøgendes virkelighedsopfattelse, - at bringe denne på gyngende grund, - som dermed skærper sine sanser og dermed får en stærkere udstillingsoplevelse.

Fernisering: Lørdag d. 4. marts, kl. 13-16 | Facebook event

 Jeanette Hilling.

Jeanette Hilling.