0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "UNDER THE ANTI LIES THE BODY"


  • Slowroom Contemporary (Stefanskirken) Nørrebrogade 191 København, 2200 Denmark (map)
Foto: Birk Thomassen.

Foto: Birk Thomassen.

Pressemeddelelse, juli 2019

Udstillingen Under The Anti Lies The Body stiller skarpt på spørgsmålet om hvorvidt der findes en plads i kirkerummet til queerfolket – og hvis pladsen findes, hvor i kirken er denne placeret?

Slowroom Contemporary har i samarbejde med Stefanskirken på Nørrebro inviteret fire queer-kunstnere til at udforske spørgsmålet om hvorvidt queerfolket har ret til at betræde Guds hus og det religiøse fællesskab. Med afsæt i kroppens kødelighed, sensitivitet og sensualitet, fletter kunstnerne deres arbejde med kroppen ind i den uforløste debat. Med Stefanskirkens progressive og omfavnende profil som ramme for udstillingen, tillader de udstillende værker at sætte deres aftryk i kirkerummet, mens de udforsker spørgsmålet indefra. Pride events verden over fejrer og stadfæster retten til forskellighed og friheden til at leve et liv udenom det heteronormative. Kuratorerne ønsker med udstillingen blot at belyse problemstillingen ved at vække fællesnævnerne til live gennem udstillingens tematik.

De medvirkende kunstnere er:

Foto: Sophia Wallace.

Foto: Sophia Wallace.

Foto: Florian Hetz.

Foto: Florian Hetz.

Slowroom Contemporary er en ung nomadisk galleri- og udstillingsplatform, der blev formet i 2017 i København med missionen om at bygge bro mellem den etablerede og nye kunstscene ved at udstille kunstnerne side om side. Udstillingen åbner med fernisering d. 13. august fra kl. 14-18 i Stefanskirken, hvor der serveres dansk rosévin lavet på solbær sponsoreret af det danske vinfirma Grands Vin.

Følg med på @slowroom_contemporary og slowroomcontemporary.com for opdateringer om udstillingen.

Fernisering: Tirsdag d. 13. august 2019, fra kl. 14-18.
Udstillingsperiode: D. 13.-18. august 2019, kl. 10-16.