0
0
Back to All Events

LEÏLA GUINNEFOLLAU, SOFIE HERTZ, ACHRAF TOULOUB & SIDSEL CARRÉ "SHIELD"


  • KUNSTHAL ved siden af, Svendborg Frederiksø 18A, 1. sal Svendborg, 5700 Denmark (map)
 Leïla Guinnefollau "La forme est vide", blyant på papir.

Leïla Guinnefollau "La forme est vide", blyant på papir.

Pressemeddelelse:

Shield i KUNSTHAL ved siden af er en udstilling med Leïla Guinnefollau, Sofie Hertz, Achraf Touloub og Sidsel Carré. Udstillingen bringer de fire selvstændige praksisser sammen. Værkerne spænder mellem, tegning, fotografi, skulptur, akvarel og video. Udstillingen tematiserer forskellige tilgange til krop, form og repræsentation.

Leïla Guinnefollau arbejder med tegning, ink og skulptur. Krop, sten og grund, alle ses som gjort af den samme tekstur, det samme sprog. Guinnefollau arbejder med temaer om relationen mellem rum, krop og hukommelse. Et arkitektonisk element tages og udforskes for at udvikle en psykologisk og mental forståelse af rummet. 

 Sofie Hertz "Axis 1 Axis 2", ler, vand, kar.

Sofie Hertz "Axis 1 Axis 2", ler, vand, kar.

Sofie Hertz’s anvender skulptur og fotografi. Hun arbejder med forholdet mellem krop og objekt. I arbejdsprocessen sammenstilles kroppen og objektet og ses som lige meget form. Der er et skift mellem blik og berøring, menneske og objekt. Den langstrakte tid som ligger i det tredimensionelle objekt, bevæges til et fladt billede, med digitale mediers hurtige snit. En skulptur-del i råt ler opløses i et kar med vand. Kroppen forskydes under det samme kar som leret opløses i, og kroppen inddeles i sektioner. 

  Achraf Touloub "Reflections (on Attitude)", HD video loop.

Achraf Touloub "Reflections (on Attitude)", HD video loop.

Achraf Touloub videoværker udspringer fra en interesse i forbindelserne mellem Tradition, kommunikations teknologier og repræsentationer. Han arbejder med modaliteter af perception i en kontekst af “Hyper-transparens” forårsaget af mætningen af billeder via internettet og allestedsnærværelse af interfaces. Achraf Touloub medarbejder denne verden billedeligt, i en tro på parallelle dimensioner og hvor en af dem styres af form. I arbejdet undersøges spørgsmål om repræsentation, usynlighed, medium og form.

Sidsel Carré udstiller akvareller på papir. Akvarel er en formgivning som er erfaringsbåret og intuitiv. Den industrielle scene, kunsthallens tomme og transitoriske rum, modsvares af akvareller med narrativer om natur, detaljerigdom og ornament. Den monumentalle arkitektur mødes af en motivkreds som associerer til kroppe, rum og sansning. 


Bio
Leïla Guinnefollau er uddannet fra Beaux-art de Paris, 2016
Sofie Hertz er uddannet fra Det kgl. Danske Kunstakademiet, 2014
Achraf Touloub er uddannet fra Beaux-art de Paris, 2013
Sidsel Carré er uddannet fra Det kgl. Danske Kunstakademiet, 2015.

Fernisering: Lørdag d. 8. juli 2017, kl. 15–17 | Facebook event

 Sidsel Carré "Uden titel", akvarel på papir.

Sidsel Carré "Uden titel", akvarel på papir.