0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "RUMMET"

  • OK Corral, København 9 Rolighedsvej Frederiksberg, 1958 Denmark (map)
unnamed.jpg

Pressemeddelelse, april 2018

Marine Douet, Ferdinand Ahm Krag, Johan Larnouhet, Nicolas Nicolini. Kurator: Guilhem Monceaux

I Species of Spaces foretog George Perec en omfattende undersøgelse af sammenflettede rum, fra et stykke papir til et rum til en lejlighed til en by til et kontinent ... Hvert kapitel i bogen, opkaldt efter omfanget af undersøgelsen, er en tæt udforskning af hvad der er indeholdt i en ramme og hvad er uden for det. Sekvensen af rammer er en fremragende analyse af rummet, da hvert observationspunkt afhænger af det næste: de kan ikke eksistere uden for en sammenhæng.

På denne udstilling i OK Corral viser fire kunstnere nye eller nyere værker - som befinder sig i spændingsfeltet imellem tegning og maler - i en træstruktur, der er designet og bygget særligt til rummet. Det er et kollektivt forsøg på at sætte spørgsmålstegn ved udstillingsrummet ved at skabe et nyt rum inden i det. Men i stedet for at være resultatet af en undersøgelse af dansk urbanisme, styres dette rum af de kunstværker, det udstiller. De fire kunstnere deler i deres praksis en interesse for arkitektur, en disciplin, der starter og slutter med tegning. Fra de første skitser af en bygning til de sidste ornamenter giver tegningen mulighed for et projektionsrum, hvor skalaen endnu ikke er bestemt, hvor al det egentlige logistik omkring at rejse bygningen fra grunden ikke står i vejen for fantasien. Denne egenskab syntetiseres her gennem billeder af obstruerede vinduer, naturlige elementer og abstrakte landskaber, der er forbundet igennem træstrukturen. Mens kombinationen af flader bliver til volumen, bliver projektionsrummet til udstillingsstedet.

Udstillingen er støttet af Institut Français du Danemark.

Fernisering: Fredag d. 27. april, kl. 17-21.
Udstillingsperiode: 28. april - 19. maj 2018.
Åbningstider: Onsdag - lørdag: kl. 13-17.


OK Corral Efter 3 succesfulde år med udstillingsrum i Carlsberg-byen, er OK Corral genåbnede i nye lokaler i en stor kælder på Rolighedsvej 9. Ud over at befinde sig på en ny adresse er holdet bag OK Corral også delvist nyt. OK Corrals mål er at give unge kunstnere og kuratore rum til at eksperimentere og mulighed for at præsentere solo- og gruppe-udstillinger af høj kunstnerisk kvalitet.