0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "PARTY"


  • KUNSTHAL ved siden af, Svendborg 2 Frederiksø Svendborg, 5700 Denmark (map)

Lørdag d. 10. dec. åbner vi udstilling PARTY med et prangende bragende party!

Udstillingen PARTY tager afsæt i festen som omdrejningspunkt og tematik. Udstillingen vil på ferniseringsdagen være en fest. Festen er den fysiske og den sociale ramme omkring udstillingen. Vi kender de “rum” vi træder ind i, de sociale kodekser, normer, rammer. Når vi tager til fest er det med et andet mindset end når vi besøger en kunstudstilling. Fest er som regel uforpligtende, forbundet med nydelse, good vibes og morskab. Med festen som omstændighed og ramme for udstilling, undersøger vi hvordan dette kan påvirke den oplevelse vi får i mødet med kunsten.

Gennem udstillingsperioden vil der i udstillingen være bevaret spor fra festen. Således kan beskueren igennem lyd og aftryk, fornemme værkerne i den forhenværende fests kontekst.

Udstillingen er baseret på et open call. De 10 udvalgte kunstnere, fra ind- og udland har på forskellig vis arbejdet med deres værker i relation til temaet. Udstillingen består af interaktive værker, lyskunst, skulptur, video, installation, foto, collage og performance.

Udstillende kunstnere:
Anna Walther, Anne Langgaard, Mette Moltke Wozniak, Pernille Kragh, Anna Sjöström, Jakob Kvist, Filip Vest, Ana Maria Lima Dimitrijevic, Nanna Katharina Jensen, Farid Salti.

Fernisering: Lørdag d. 10. december, kl. 20.00-02.00 | Facebook event
På ferniseringsdagen vil der være live acts af DJ Hvad, Claus Haxholm og DJ Skatten, samt performancen ‘Karaoke Conquest 2000 - Tell Me Norwegian Girl, How to Enter Your World?’ af Filip Vest.

Desuden vil der være en bar, med lækre drinks til billige $. Vi glæder os til at fest med jer!

Earlier Event: December 9
JACK TAYLOR "BONK, CLINK, DIT, SLAP"
Later Event: January 5
GROUP SHOW "UNRAVELINGS"