0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "IN BETWEEN"


  • No 19C, København Valdemarsgade 19C København, 1665 Denmark (map)
Natascha Rydvald.

Natascha Rydvald.

Pressemeddelelse, juni 2019

IN BETWEEN er en fotografisk gruppeudstilling.

Fotograferne repræsenterer forskellige generationer, nationaliteter og fotografiske udgangspunkter, men med en fælles passion for det fotografiske sprog. Med den fælles titel som ramme, viser de 7 fotografer deres version af hvad der er ind i mellem.

IN BETWEEN er sprækken i mellem hvad der var og hvad der kommer. Det er himlen ude i ørkenen ved grænsen mellem USA og Mexico. Det er området i mellem virkelighed og fiktion. Det er tidslommen i livet mellem barn og voksen eller en verden der ikke vil sættes i bokse, men have lov til at være midt imellem. Det der kiler sig ind – det som er uomtvisteligt og som vi ikke nødvendigvis ønsker – det vi bliver nødt til at forholde os til og favne. Midt imellem køn, midt imellem følelser, midt imellem hvad du ser og hvad vi lader dig se. Udstillerne er Ditte Bolt, Emilie Morgan Hemmingshøj, Fadi Morad, Marc Fluri, Natascha Thiara Rydvald, Paula Duvå og Sofus Ravn Sørensen.

Paula Duvå.

Paula Duvå.

Paula Duvå.

Paula Duvå.

No 19C er et nyåbnet projektrum i Valdemarsgade, anno 2018, med passion og øje for kunstens forskellige udtryksformer. Stedets vision er at stille tid og rum til rådighed, for forskellige kunstarters professionelle undersøgelser og eksperimenter; workshops, udstillinger, happenings og musik.

Fernisering: Fredag d. 7. juni, kl. 17-20 | Facebook event
Finissage: Lørdag d. 15. juni.
Udstillingsperiode: 7. juni - 15. juni 2019.
Åbningstider: Man-fre: kl. 14-20 & lør-søn: kl. 11-17.

Earlier Event: June 7
KINGSLEY IFILL "SOUL SWALLOWER" 📷
Later Event: June 7
GABRIEL BOTT "STILL LIFE"