0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING MED FOTOLINJENS ELEVER FRA KBH FILM & FOTOSKOLE


  • Københavns Rådhus, København Rådhuspladsen 1 1599 København Denmark (map)
Foto: Asger Korsgaard Jensen.

Foto: Asger Korsgaard Jensen.

Pressemeddelelse, November 2017

Fotolinjens elever fra KBH Film & Fotoskole afholder udstilling med fernisering d. 7. december kl. 16-19 på Københavns Rådhus. Udstillingen viser en række forskellige værker, som alle har ’København’ som tema. Værkerne favner byen gennem diverse perspektiver, og afspejler byens nuancer. Københavnerne vil få sider af deres by af se, som de måske ikke engang kendte til.

Fotoeleverne har arbejdet på mange niveauer for at give et fyldestgørende billede af København. Man kan bl.a. få et indblik i livet på Nørrebros gader, se hvordan københavnerne ser ud fra en islændinges perspektiv og opleve hvordan livet egentligt leves på Ørestaden, som er et område hvor alt er planlagt på forhånd og ikke opstået organisk. Udstillingen viser sammenlagt 27 værker, både print, lyd og video, som giver os et kritisk bud på, hvordan vi sammen lever i byen.

Foto: Asger Korsgaard Jensen.

Foto: Asger Korsgaard Jensen.

Fernisering: D. 7. december, 2017 kl. 16-19.
Udstillingsperiode: D. 8.-15. december, i hverdagen fra kl 9-16 (Rådhuset har lukket i weekenden).

Gratis rundvisninger (ved tilmelding): Der er mulighed for gratis rundvisninger d. 8. december fra kl. 13-15 og d. 12.december fra kl. 14-16. En rundvisning varer ca. 40 min, og kan foregå på dansk eller engelsk. Tilmelding er nødvendig på inanna.riccardi@gmail.com.

KBH Film & Fotoskole er en ambitiøs skole, hvor kreative unge har mulighed for at eksperimentere og udvikle sig inde for film og fotografi.

Earlier Event: December 6
AHMET ÖĞÜT "NO PROTEST LOST"
Later Event: December 7
GRUPPEUDSTILLING "3D FEMALE"