0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "FAMILY MATTERS"


 • NW Gallery, København Nansensgade 10 København, 1366 Denmark (map)
FamilyMattersA3

 Pressemeddelelse, juni 2018

“Family Matters”
– en gruppeudstilling i flere elementer.

 • 7 – 17 Juni: “Family Matters” gruppeudstilling.
   
 • 9 Juni kl. 14-15: Ny bog! Signering med Inuuteq Storch
  - “Porcelain Souls” udgivet af forlaget Konnotation.
   
 • 11 – 15 Juni: “Fotobogen som Objekt”, workshop med Jan Rosseel (BL), kunsten at lave en fotobog dummy. De færdige dummies vil også blive fremvist i galleriet med dummies fra diverse kunstnere: Julia Mejnertsen, Lisbeth Johansen med flere.
   
 • 15 – 17 Juni: Midlertidig unik installation med Kirstine Autzen. “Organic Origin” er en procesinstallation med fotografiske prints og midlertidige, flydende prints.

NW Gallery er en ny udstillingsplatform for fotografi/video/mixed media med fokus på fotobøger, håndlavede kunstnerbøger og site specific udstillinger der giver helt nye, unikke, fysiske oplevelser for såvel kunstneren som beskueren. Målet er at skabe et mødested og visningssted, bringe nye og etablerede kunstnere sammen i fælles projekter og nordiske og internationale samarbejder.

Til gruppeudstillingen FAMILY MATTERS er et mangfold af kunstnere inviteret til at bidrage med værker der kredser omkring temaet nære og familiære relationer.

Hver især bruger kunstnerne forskellige metoder til at undersøge fotografi, collage, maling og skulptur og afdække de muligheder og begrænsninger der er. Det er i dette grænseland der opstår spændende møder og relationer - i antydningen af realitet og fiktion.

Fascineret af bogen som medium og af det intime forhold som kan skabes med seeren, vil udstillingen præsentere en række bøger med udgangspunkt i fotografi – håndlavede og publicerede gennem forlag. Der vil afholdes en workshop i det at lave fotobog under udstillingsperioden, og publikum vil også have mulighed til at besøge bogmagerne under proces.

Udstillingen vil også vise en site-specific installation over tre dage hvor kunstneren skal forholde sig til det fysiske rum, tid og at der skal indføres elementer udefra ind i værket. Kunstneren er fri til at udfolde sig indenfor de givne rammer og det hele vil afsluttes med en publikation. Galleriet åbner lokalerne op for publikum undervejs i produktionen for at folk kan komme og se på og stille kunstneren spørgsmål om processen. Udstillingen vil være kun der og da, men vil kunne dokumenteres til eftertiden.

Alle projekter og værker bliver realiseret i udstillingen i nutid, men baserer sig også på billeder fra tidligere arkiver og personlige minder.

Kunstnere: Sune Amstrup (DK), Kirstine Autzen (DK), Paula Duvå (DK), Katinka Goldberg (SE), Emilie Morgan (DK), Cecilie Nicoline Rasmussen (DK), Elisabeth Stiglic (NO), Inuuteq Storch (GL), Diana Velasco (DK), Sara Skorgan Teigen (NO) og Nina Worren (NO).

Åbningstider:
Torsdag d. 7. juni: (Åbning: kl. 17-21).
Fredag d. 8. juni: Kl. 13-17.
Lørdag d. 9. juni: Kl. 12-15.
Søndag d. 10. juni: Kl. 12-15.
Mandag d. 11. juni: Lukket
Tirsdag d. 12. juni: Kl. 13-17.
Onsdag d. 13. juni: Kl. 13-17.
Tordag d. 14. juni: Kl. 13-17.
Fredag d. 15. juni: Kl. 13-17.
Lørdag d. 16. juni: Kl. 12-15.
Søndag d. 17. juni: Kl. 12-15.

Velkommen.