0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "COOL, COCKY AND COPIED"


  • Aarhus Kunstskole, Aarhus 53 Mejlgade Aarhus C, 8000 Denmark (map)
24879755_10214725859691274_9044802218077093907_o.jpg

Pressemeddelelse, december 2017

Invitation til afgangsudstillingen 'Cool, Cocky and Copied' v. Aarhus Kunstskoles Grundskole.

Cool, Cocky and Copied er titlen på denne særudstilling med grundskolens elever, der, på trods af forskellige tilgange, har det til fælles, at de arbejder med værker karakteriseret ved et æstetisk, poetisk og ekspressivt formsprog.

I sin helhed er udstillingen et udtryk for den formorienterede og æstetiserende tendens, som mange kunstnere har været optaget af i løbet af Aarhus Kunstskoles levetid. Samtidig er det en udstilling, der ønsker at vise, hvor forskelligt kunstnerne arbejder i deres valg af materialer, medier og tematikker. Udstillingen både samler og udfolder, for selvom en overordnet æstetisk tendens synes at dominere i samtidens kunst, bobler der ofte et mere omvæltende, konceptuelt eller politisk-kritisk indhold under flere af værkernes forførende ydre.

EN MANGFOLDIG KUNSTSCENE FOLDER SIG UD
Med afsæt i forskellige medier og kunstneriske tilgange afspejler udstillingen en kompleks verden fuld af moderkage, livestreaming og tyl. Indholdsmæssigt omhandler de vidt forskellige emner: fra det samfundsdebatterende, futuristiske, kønsorienterede og organiske til det psykologiske. Udstillingen giver på indholdssiden et langt mere nuanceret billede af den spændvidde, der finder sted i samtidens kunst. Den vidner om, at kunstnerne ikke alene er optaget af form og æstetik, men i lige så høj grad interesserer sig for aktuelle problemstillinger i samfundet.

Torsdag d. 14. december, kl. 15-20 (Fernisering | Facebook event)
Fredag d. 15. december, kl. 14-18
Lørdag d. 16. december, kl. 13-16
Søndag d. 17. december, kl. 13-16

DELTAGENDE KUNSTNERE
Charlie Jensen Madsen Sørensen / Toke Tobias Lodahl Warming / Leah Nedergaard Svejstrup / Anne Vestergaard Jensen / Sidsel Holsteen Davidsen / Julie Schøning Bennekov / Emil Langberg Kock / Jamila-Sofie Jindyl / Silje Lund Dolleris / Josefine Gerdes / Simon Laumann / Mads Grønberg / Jeppe Severin / Anna Vinther / Laura Degn / Julia Karla

–  Der er øl i baren, gratis Wi-Fi og performance  –