0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "BETWEEN THE LINE & THE LAVISH"


  • KANT, København 3 Store Kongensgade København K, 1264 Denmark (map)
Emily Gernild - Dark Ochre, 2017.

Emily Gernild - Dark Ochre, 2017.

Pressemeddelelse, 1. november 2017

EMILY GERNILD
JOONA PAKKANEN
THORBJØRN BECHMANN
DANIEL JENSEN

EMILY GERNILD
Emily Gernild (1985) bor og arbejder i København. Gernild beskæftiger sig i sine malerier med det ikke-agtede motiv; genstande og ejendele, som vi tager for givet og som vi omgiver og indretter os med i det daglige og i hjemmet. Værkerne fremstår som visuelt appellerende parafraser over genren stilleben og det klassiske Vanitas-blomstermotiv. Skønheden og det intime drama i forgængeligheden er en vedvarende drivkraft for hende. Ved brug af grove penselstrøg og oliefarver med høj lys - og farveintensitet tilføjer Gernild en umiddelbarhed og pågåenhed til det oprindelige blomstermaleris fokus på perfektion og ynde.

Joona Pakkanen - Untitled, 2017.

Joona Pakkanen - Untitled, 2017.

JOONA PAKKANEN
Joona Pakkanen (1984) er opvokset i Helsinki og bor og arbejder i Wien. Hans værker er bygget op af omhyggeligt komponerede abstrakte mærker, hvor linien fremstår som form og bevægelse. Beslutninger tages ofte inden for sekunder, og for at kunne arbejde så meget i øjeblikket kræves en høj grad af nærvær. Pakkanen arbejder med maleri, tegning og collage med et bredt udvalg af materialer. Til udstillingen her vises tegninger med farveblyant på papir monteret på træpaneler.

Thorbjørn Bechmann - Untitled, 2017.

Thorbjørn Bechmann - Untitled, 2017.

THORBJØRN BECHMANN
Thorbjørn Bechmann (1966) bor og arbejder i København. Han præsenterer en række abstrakte værker, udført i olie og akryl på lærred, skabt gennem og med en invitation til taktil dialog. I værkerne kommer det visuelt givne til syne affødt af en taktil dialog, hvis karakter ikke er momentan, bundet til et tilfældigt øjeblik, men udstrakt og uddybet over tid i en tilbagevendende, udforskende og muligvis uafsluttet proces. Hermed inviteres maleren selv såvel som beskueren til fortsat at udforske arbejdet og processen stærkt sansende såvel som tænkende. Med denne invitation peger Bechmanns værker på det abstrakte maleri som et sted for hånden og kroppen såvel som for refleksionen og tænkningen, der udfolder sig over tid. 

Daniel Jensen - Untitled, 2017.

Daniel Jensen - Untitled, 2017.

DANIEL JENSEN
Daniel Jensen (1972) bor og arbejder i Stockholm. Jensens malerier, skulpturer og tegninger udforsker spørgsmål omkring vores samtid, populærkulturen, film, litteratur og en svækket natur. Hans værker er fyldt med abstrakte og figurative elementer, der ikke har gensidig relation i en logisk narrativ forstand. Et patchwork af referencer, teknikker og materialer giver liv til et univers af tegn og skriblerier, hvor humor og en dyb oprigtighed med stor musikalitet flettes sammen i et luftigt flow.

Fernisering: Fredag d. 10. november 2017, kl. 17-19.
Udstilling: 10. november – 22. december.
Besøg: Onsdag – fredag, kl. 12-18 | Lørdag – søndag, kl. 12-16.
Find mere information på www.gallerikant.dk