0
0
Back to All Events

GRUPPEUDSTILLING "AF-SLØRET"


  • KH7 Artspace, Aarhus Sydhavnsgade (kontakt for husnr) Aarhus, 8000 Denmark (map)

Ester Fleckner (DK), Kaj Nyborg (DK), Sophia Kalkau (DK), Michael Würtz Overbeck (DK), Troels Sandegård (DK), Astrid Svangren (SE), Lasse Lau (DK) og Kevin Malcolm (GB).
Kurateret af Nanna Balslev Strøjer.


Udstillingen Af-Sløret tager sit afsæt i en undersøgelse af ’sløret’ som genstand for erkendelse. Med en forankring i æstetiske begreber om sløret, det tilslørede og handlingen at af-sløre, søger udstillingen at pege på tilsynekomsten af et sted, specifikt forankret i den givne kontekst for udstillingen - KH7 Artspace, der har til huse i Aarhus Sydhavn.

Gennem et udvalg af danske og internationale kunstneriske praksisser, behandler udstillingen 'sløring' og afsløring gennem formalistiske såvel som politisk funderede, identitetsbetonede og metafysiske strategier. Fælles for de deltagende kunstnere er derfor et interessefællesskab i arbejdet med en specifik kontekst, og ud fra forskellige greb og motiver at arbejde med tilsløring, fremtræden og afsløring. Afsløringen som filosofisk begreb er netop blevet anvendt på flere niveauer, både som en erkendelsesmæssig bevægelse, der herigennem peger på processen som et væsentligt element, som det eksempelvis ses i den heidegianske æstetik.

I afdækningen af det oprindelige, det før og det efter, tilslutter udstillingen sig et narrativ der er i endeløs cyklus omkring sig selv, og derved muliggør afsløring af det tilslørede.

Fernisering d. 28. oktober, kl 17.00 – 20.30 hos KH7 artspace.

Earlier Event: October 28
KOLLEKTIV UDSTILLING
Later Event: October 28
SARA-VIDE ERICSON "DARK WHITE"