0
0

FLIDS FORÅRSMARKED


  • Nørrebrohallen, København 208 Nørrebrogade København, 2200 Denmark
Flid marked, 2016.

Flid marked, 2016.

Flid holder forårsmarked på Nørrebro  

Danske samt internationale kunstnere, designere og kunsthåndværkere udstiller til stort forårsmarked i Nørrebrohallen på Nørrebro.

Det åbne kunstnernetværk og udstillingsplatformen Flid inviterer d. 25. + 26. marts til forårsmarked i Nørrebrohallen, hvor 90 udstillere sælger deres kunst, design og kunsthåndværk. I de rammer håber Flid, at de kunstinteresserede gæster vil få indsigt i den seneste udvikling indenfor formgivning, få indblik i de nyeste designs, købe originalkunst og få en snak med de passionerede, professionelle kreative. 

Markedets kunstneriske omdrejningspunkt bliver: Tekstildesign, keramik, kunst, design i læder, håndværk i træ, smykkefremstilling, håndlavet brugskunst i glas samt illustration i limited-edition.

Håndlavet design og kunsthåndværk
Gennem de seneste år er er sket en udvikling i danskernes forbrugsmønstre, også når man kigger på erhvervelsen af kunst og design. Mange køber ikke længere udelukkende plakater og masseproduceret design, men man køber i stedet eksempelvis tryk i begrænset oplag, unikadesign og håndlavet brugskunst udfærdiget i materialer fremstillet under ordentlige arbejdsforhold. Endvidere støtter folk gerne deres lokale kunstnere, designere og kunsthåndværkere.

Stifter af Flid, Trine Wagner, fortæller: ”I Danmark og Skandinavien har vi en fantastisk tradition for kunst, formgivning og håndværk. De færdigheder er der heldigvis kommet stor fokus på i takt med, at danskerne igen er begyndt at købe håndlavede brugskunst”.

Flid vil fremme uafhængige kunstnere og designere
Flids udstillingsplatform og kunstnetværk består af 250 uafhængige kunstnere, designere og kunsthåndværkere. Flid arrangerer events, kunstmarkeder, udstillinger og velgørende støtteauktioner med henblik på at fremme dansk kunst, design og kunsthåndværk. Det er én af Flids absolut fornemmeste opgaver at skabe forskellige typer af tiltag, der kan forbedre mulighederne og eksponeringen af de mange dygtige kreative. Til Flids forårsmarked vil man bl.a. kunne møde: Sille Andersen der er tekstildesigneren bag Polka, designduoen EMERGENS, keramiker Tanja Kuijper, multikunstner Camilla Gabriele samt smykkedesigneren Victoria Mingot.

Flid afholdes i Nørrebrohallen lørdag samt søndag d. 25.+ 26. marts, 2017 fra kl. 11-17.
Entréen koster 30kr. Alle er meget velkommen.

Flids forårsmarked
D. 25. + 26. marts, 2017 | Åbent begge dage fra 11-17.
Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, København N.
Flidmarked.com | Facebook.com | Facebookevent