0
0
Back to All Events

EMILIE CARLSEN "FOLDS OF MATTER"


  • Kvit Galleri, København Blågårdsgade 31c, st. th. København, 2200 Denmark (map)

Invitation til fernisering torsdag d. 1. marts, 2018 kl. 17 - 22. Kvit Galleri.

Kvit Galleri er stolte af at præsentere Folds of Matter - en udstilling af Emilie Carlsen.

Emilie Carlsen arbejder i krydsfeltet mellem kunst og design - med tekstiler som primært fokus. Til udstillingen Folds of Matter har Carlsen arbejdet med komplekse billedskabende mønstre og undersøgt, hvad der sker i mødet mellem vores analoge og digitale verden.

I forskellige tekstile eksperimenter udforsker Carlsen vores menneskelige stoflighed i en verden præget af data og digitalisering. Carlsen er fascineret af folderne i vores indre liv - det hemmelige biologiske liv af skjult data, som ligger udenfor vores bevidsthed, men som er en del af os selv.

Gennem foreningen af mikroskopiske afbildninger og store bløde tekstiler, undersøger Carlsen de menneskelige og ikke-menneskeskabte former og egenskaber i foldens indre og ydre, i dens skjulte og fremmede karakter, hvor folden både reduceres og forstørres. I en leg med overflader og rum, bliver beskueren udfordret i forestillingen om virkeligheden og vores egen krops materialitet.

Udstillingsperiode: Fra d. 1. - 8. marts, 2018.
Åbningstider: Hverdage og lørdag kl. 12 - 17.


Udstillingen er blevet til med støtte fra Statens Værksteder for Kunst (SVK) og Statens Kunstfond. Emilie Carlsen f. 1985 (DK) er uddannet fra Designskolen i Kolding og fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole på Visuel Kultur og Identitet, hvor hun blev færdig i 2015. Hun arbejder til dagligt i København med fokus på printdesign, mode og visuel kunst.

Emiliecarlsen.dk | Instagram

Earlier Event: February 24
ALINA VERGNANO "THIS HIDING PLACE"
Later Event: March 1
LOTTE ROSE KJÆR SKAU "PARK_ETC"