0
0
Back to All Events

DORTE NAOMI "PETROLEUM - THE END"


  • Møstings Hus, Frederiksberg 5 Andebakkesti Frederiksberg, 2000 Denmark (map)
Dorte Naomi, 2016.

Dorte Naomi, 2016.

I sin soloudstilling Petroleum - The End i Møstings Hus undersøger billedkunstner Dorte Naomi menneskets ufravigelige forbindelse til naturen.

Udstillingens titel, Petroleum – The End, henviser til menneskets forbrug, kontrol og forbindelse til naturen og paradokset i, at vi selv er ren natur. Petroleum er udvundet af råolie og bruges til brændstof. Vi skaber ild, vi starter en motor og måske brænder vi selv op i sidste ende. Med en alvorlig, men kærlig tilgang undersøger og udstiller Naomi menneskets fejlbarlige, skinbarlige og barnlige natur.

Udstillingen i Møstings Hus er Naomis første soloudstilling udelukkende med linoleumstryk. De monokrome, symbolladede værker bygger videre på mange års erfaring med både tegning, maleri og grafik. På udstillingen præsenterer Naomi sine nyeste værker, hvor det figurative opløses til fordel for et mere råt, åbent og grafisk billedrum primært holdt i sort/hvid.

Dorte Naomi er uddannet fra Den Grafiske Højskole og Danmarks Designskole, hvor hun blev færdig i 2006. Hun er medlem af Foreningen Danske Grafikere. Naomi har tidligere udstillet på bl.a. Silkeborg Bad (2016), Kunsthal Århus (2014) og Brandts, Odense (2014) og senest på Forårsudstillingen, Charlottenborg (2016).

Fernisering d. 4. november 2016, kl. 17-19. | Facebook event.

Dorte Naomi, 2016.

Dorte Naomi, 2016.