0
0
Back to All Events

DET KGL. DANSKE KUNSTAKADEMI'S 1. ÅRSUDSTILLING "LINK"


  • Galleri Q, København Peder Skrams Gade 2 København K, 1054 Denmark (map)
Lukas Danys og Nadia Gueddouh, 2018.

Lukas Danys og Nadia Gueddouh, 2018.

Pressemeddelelse, Januar 2018.

‘LINK’ er i år den overordnede titel for førsteårsudstillingen for de studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Den fælles ramme for udstillingen bunder i en undren over gallerirummet som det almene udstillingssted for kunsten.

Med udstillingstitlen ‘LINK’ åbnes der op for rum, fysiske såvel som metafysiske. I et diverst formsprog er hver praksis repræsenteret med et værk. Der vil gennemgående i værkerne være taget stilling til et link mellem værkets tilstedeværelse i og uden for galleriet.

Vi byder jer velkommen til åbning d. 26 januar, fra kl 17, hvor de studerende vil være tilstede.

Fernisering: d. 26. januar, fra kl. 17.
Udstillingsperiode: d. 26.-28. januar, 2018.


Q er de studerendes eget udstillingssted, som drives af de studerende selv gennem DSR, De Studerendes Råd. Udstillingsstedet Q er et frirum, hvor de studerende kan eksperimentere med forskellige udstillingsformater, samarbejder, workshops, performances, formidling etc. Hvert år omkring februar er det desuden fast tradition, at de 1. årsstuderende udstiller i Q. 1. årsudstillingen er et vigtigt led i de nye studerendes uddannelse, og de står selv for udstillingens tilrettelæggelse, opsætning og formidling.