0
0
Back to All Events

DEN STORE ÅBNING AF UDSTILLINGSSTEDET SALON 75

  • Salon 75, Frederiksberg Peter Bangs Vej 75, st tv. Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

I anledningen af den store åbning for udstillingsstedet Salon 75, inviterer vi hermed til fernisering og koncert ved Adrian Elliot Cadan. På aftenen vil der blive serveret hors d'oeuvre og drikkelse.

I am responsible for all living beings' happiness

Jeg mødte Adrian første gang i et atelier på Krausesvej 3 på Østerbro. Jeg og min ven Frej agerede lysteknikkere for en teaterforestilling, og i pausen gik vi ned i gården og dernæst i atelieret. Dér sad en pige og arbejde på nogle værker. Vi faldt i snak om hendes ting og om hvorfor vi var her. Hun nævnte at i morgen ville hendes ven Adrian komme og spille en koncert, og at vi var mere end velkommen.

Dagen derpå var der forestilling igen, og det var derfor afgjort, at vi selvfølgelig skulle ned i atelieret og høre koncert. Da jeg mødte Adrian første gang havde han lange mørkeblonde krøller og runde briller, han var iklædt farverigt tøj som matchede og havde med sig sin mikrofon, højttaler og rytmeboks. Vi kom godt ud af det med hinanden fra start og aftalte at vi alle tre skulle mødes igen snarest og samarbejde.

Siden den dag har vi arbejdet sammen på et utal af forskellige projekter som inkluderer både musik, billeder og optræden. Nu er tiden kommet, hvor jeg åbner op for de collager, som Adrian har skabt over det sidste lange stykke tid. Værkerne er tydelige budskaber om kærlighed og om en fælles opstigen til en smukkere og bedre tilværelse. Komponeret med samme tekniske indgreb som hans musik. Som et udsnit af virkeligheden, sammensat af en evigt forelsket sjæl. Billederne kropsliggør den indre underliggende mystik, som symbol på et forhold og et forbehold mellem realisme og idealisme.

På dagen vil Adrian spille en koncert under samme vilkår, som første gang vi mødtes; men denne gang iblandt egne værker. Udstillingen kan derfor ses som en total udkrængelse af idéen om Adrian og hans kunst. - Theodor P. Nymark.

Om udstillingsstedet:
Salon 75 er beliggende i udkanten af Frederiksberg, Danmark. Komprimeret mellem negle-saloner, frisører og forskellige købmandsforretninger,  forholder udstillingsrummet sig til dets omgivelser både kulturelt og kritisk. Det 4 x 4 kvadratmeter lille lokale plejede at være et opbevaringsrum for et renoveringsselskab, men er nu omdannet til en klassisk white-box, men en white-box der med et udstillingsvindue refererer til sine omgivelser.

Salon 75 er beboet af ejeren og grundlæggeren Theodor P. Nymark, som har til opgave at reformere dette rum til et selvstændig udstillingssted for samtidskunst og kulturelle aktiviteter. Det primære fokus er at fremme ny kompromisløs, eksperimenterende kunst af alle medier, og med et formål om at konkurrere med de få etablerede statsstøttede konforme museer på Frederiksberg.

Fernisering og koncert d. 17. marts 2017, kl 17-21.
Udstillingsstedet Salon 75, Peter Bangs vej 75 st. tv.