0
0
Back to All Events

DEN FRIE: GLÖGG, KONCERT OG BOGLANCERING

  • Den Frie Udstillingsbygning, København 1 Oslo Plads København Ø, 2100 Denmark (map)
"Sisters Academy – Education for the Future", 2017. | Foto © I DO ART Agency.

"Sisters Academy – Education for the Future", 2017. | Foto © I DO ART Agency.

Julen står for døren og decembers kolde blæst rusker på cykelstierne. Traditionen tro inviterer Den Frie alle frosne næser ind i varmen til juleglögg og gratis koncert!

Vi løfter desuden sløret for Den Fries årsprogram i 2018. Så kom og køb et glas glögg i baren, hør et akustisk set med De Underjordiske og bliv klogere på, hvad der sker af spændende ting i Den Frie næste år! Foruden koncert vil der være release på publikationen 'Sisters Academy – Education for the Future', som kan købes til fordelagtig julepris.

· 'De Underjordiske' spiller dansksproget rock n' roll, der sammenfiltrer elementer fra 60’ernes psykedeliske rock og 80’ernes guitarpop, og som nok skal få enhver til at glemme julestress og gaveræs.

· 'Sisters Academy – Education for the Future' indeholder bl.a. fotografier, noter fra de studerende, Sisters Academys manifest og ”The Poetic Self Excercise”, og den er blevet til i samarbejde mellem Sisters Hope, Den Frie og I DO ART Books. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi d. 21. kan du købe dit eksemplar efterfølgende på Den Frie eller på books.idoart.dk.

I forbindelse med arrangementet vil der være gratis entré til udstillingen. | Facebook event