0
0
Back to All Events

CHRIS CALMER "GENESIS"

  • Keiko, København Birkegade 9A København, 2200 Denmark (map)
banner3.jpg

Pressemeddelelse, juni 2018

KEIKO inviterer til åbningsfest med udstillingen GENESIS af Chris Calmer.

I en synergi mellem mode og kunst skabes KEIKO af fire venner på Nørrebro: en på samme tid ambitiøst kurateret vintage-forretning og et seriøst galleri for både fremadstormende og etablerede kunstnere.

Indehaverne Victor Ocares og Rakel Sölvadóttir - der har skabt KEIKO i samarbejde med Aron Örn Drafnarson og Arnþór Bjarnason - har mange års erfaring indenfor arbejde med kunst og mode på den københavnske kulturscene, og de ønsker med KEIKO at skabe en platform, hvor kunst og mode vil inspirere hinanden fremfor at danne skel. Rakel Sölvadóttir er modedesigner og Victor Ocares er billedkunstner, begge uddannede fra Det Islandske Kunstakademi. Som partnere i livet forener de to kreative discipliner: kunst og mode. Herigennem skabes et fællesskab på baggrund af stærke netværk inden for de to brancher. “I KEIKO er alle velkomne, og vi håber at kunne inspirere både mode- og kunstinteresserede samt andre nysgerrige sjæle” siger indehaverne. KEIKO vil være et frirum for skabelse, liv og inspiration, hvor parret deler deres erfaring og viden om de nyeste strømninger på mode- og kunstscenen.

Chris Calmer.

Chris Calmer.

Chris Calmer.

Chris Calmer.

Åbningsudstillingen GENESIS af Chris Calmer (f. 1996) udforsker mønstres oprindelse og ligheder på tværs af livsformer, til vands, til lands og i luften. GENESIS betyder skabelse, og titlen relaterer sig dermed direkte til åbningen af KEIKO. Calmers undersøgelser af, hvordan naturlige mønstres markante og genkendelige gestalter smelter sammen gennem lys og farve, udmunder sig i nyskabte strukturer og en på ny vibrerende helhed. Åbningsfesten finder sted på Birkegade 9A den 13. juli kl. 16, hvor der foruden udstillingen vil være en forretning fuld af mode, musik og forfriskninger.

Facebook | Facebook event

- Team KEIKO.

Earlier Event: July 13
DORTE NAOMI "VIRKELIGHEDEN"
Later Event: July 18
GROUP SHOW "TALE OF AN OCEAN"