0
0
Back to All Events

CARL KRULL "RESONANCE"


  • Hans Alf Gallery, København 8 Holbergsgade København, 1057 Denmark (map)
unnamed.jpg

Pressemeddelelse, marts 2018

Fredag d 6. april inviterer vi til fernisering på Carl Krulls udstilling Resonance, som vises i Hans Alf Gallery's projektrum. I Resonance, som er Krulls første udstilling hos Hans Alf Gallery, præsenteres publikum for en serie af hans velkendte, seismografiske tegninger, der i vid udstrækning indkredser kunstnerens virke gennem det seneste årti.

Vi møder værker fra road-trip-serien Car Scroll, et udvalg af mindre og større portrætter fra serierne Omicron og Olmec, samt to monumentale tuschtegninger fra kunstnerens seneste serie Barrier.

Et gennemgående greb i Krulls værker er en nærmest skulpturel fremgangsmåde, der leder tankerne hen på naturens sælsomme matematik, som man kender den fra træers årringe, jordaflejringer og drypstensformationer. Igennem et topografisk hav af linjer skaber Carl Krull en unik plasticitet, som pirrer den optiske forståelse og bryder med papirets todimensionalitet.

Krulls kunstneriske arbejde er improviserende og figurativt af natur. Motiverne og teknikken skaber plads til beskueren, som inviteres på opdagelse i kunstværket for at udforske ukendte territorier.

Carl Krull (f. 1975) bor og arbejder i København. Hans primære fokusområde er tegning og video. Han har en Master of Arts fra Jan Matejko Academy of Fine Arts i Krakow, Polen og San Carlos Academy of Fine Arts i Mexico City. Herhjemme har han udstillet på bl.a. ARoS Kunstmuseum og Charlottenborg Kunsthal, og han har performet på Det Kgl. Teater. Internationalt har Krull bl.a. udstillet i USA, Japan og Frankrig.

Fernisering: Fredag d. 6. april 2018, kl. 17 | Facebook event
Udstillingsperiode: 6. april – 5. maj 2018.
Åbningstider: Tirs.-fre: 13-18, lør: 12-15 eller efter aftale.

Earlier Event: April 6
ZANE LEWIS "PARADIGM"