0
0
Back to All Events

"AN AGE OF OUR OWN MAKING – REFLEKSION III"


  • Kunsthal Charlottenborg, København 1 Kongens Nytorv København, 1050 Denmark (map)
 Tita Salina & Irwan Ahmett,  Island Performance , 2015 | Photo by Irwan Ahmett

 Tita Salina & Irwan Ahmett, Island Performance, 2015 | Photo by Irwan Ahmett

Reflekterende kunst fra Afrika, Asien og Mellemøsten
Kunsthal Charlottenborg præsenterer udstillingen An Age of Our Own Making - Refleksion III, hvor fem kunstnere fra Afrika, Asien og Mellemøsten udstiller værker, der har fokus på menneskets rolle og ansvar som medskaber af samfundet.

An Age of Our Own Making er et kunstprojekt i tre dele, der undersøger mennesker og materialers liv og cirkulation og de spor, de sætter sig i miljøer verden over. Udstillingen er et led i den landsdækkende kulturbegivenhed IMAGES 2016.

Hos Kunsthal Charlottenborg kan man udover udstillingen opleve filmpremiere, kunstnerpræsentationer, en reader og performances af kunstnerne Kamal Aljafari (Palæstina), Moshekwa Langa (Sydafrika), Tita Salina og Irwan Ahmet (Indonesien) og Ibrahim Mahama (Ghana).

Borgernes ansvar for etablering af samfundet
Stater har ikke førsteret til at definere civilsamfundet eller historien, alle er medskabere. Den tredje refleksion i An Age of Our Own Making handler om den individuelle medborgers ansvar for etableringen af civilsamfundet, om skabelse og formidling af viden og rum.

Denne udstillingsdel viser, hvordan kunstnere tager initiativ til at tematisere og behandle radikalt presserende emner i den ikke-vestlige verden, så som det at være borger, have dobbelt nationalitet og samtidig at forstå det geografiske som kulturel grænseerfaring.

Vidensdannelse og uddannelse er et vigtigt led i at opnå personlig handlefrihed - værkerne i denne udstilling kan ses som en visuel vidensdannelse.

Udstillingen er sammensat af Solvej Helweg Ovesen og Bonaventure Soh Bejeng Ndikung.

Earlier Event: September 15
MUSEUM PIST PROTTA
Later Event: September 16
ARTURO HERRERA