0
0
Back to All Events

ADEY & BIRK THOMASSEN "BREATHE"


  • NW Gallery, København Nansensgade 10 København, 1366 Denmark (map)
FINAL_Flyer.jpg

Pressemeddelelse, november 2018

Breathe – en fotokunst udstilling om begrebet frihed; af krop og sind AdeY (UK) & Birk Thomassen (DK).

Til Breathe er to kunstnere inviteret til at bidrage med værker der kredser omkring begrebet frihed; af krop og sind. Hvordan og hvornår føler vi os fri? I intime relationer og i verden omkring os?

AdeY (UK) og Birk Thomassen (DK) arbejder begge med fotografering som deres vigtigste medium.

AdeY, med sin baggrund som danser og koreograf, undersøger og visualiserer menneskekroppen som skulpturel form. Nøgne kroppe i ensomhed eller i bevægelse med andre, for at vise vores mangfoldighed og lighed som mennesker. Performativt iscenesat, i forhold til det omgivende rum. Birk arbejder med fotografering i en direkte og intuitiv form, der ofte berører temaet identitet. I Breathe udforsker han begrebet frihed på en udtryksfuld og sensuel måde: Den umiddelbare oplevelse af spænding og frigivelse.

NW Gallery er en udstillingsplatform for fotografi/video/mixed media med fokus på fotobøger, håndlavede kunstnerbøger og site specific udstillinger. Galleriet viser 4-6 gruppeudstillinger årligt, der giver helt nye, unikke, fysiske oplevelser for såvel kunstneren som beskueren. Målet er at skabe et møde- og visningssted, bringe nye og etablerede kunstnere sammen i fælles projekter og nordiske og internationale samarbejder.

Fernisering: Lørdag d. 1. december, kl. 16-20 | Facebook event
Udstillingsperiode: 1. – 22. december 2018.
Åbningstider: Ons-fre: kl. 13-18, lør-søn: kl. 12-15.