0
0
Back to All Events

4 UDSTILLINGER PÅ KULTURGENERATOREN OG CARLSBERG BYENS GALLERI & KUNSTSALON


  • KULTURGENERATOREN // Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon, København Pasteursvej 3 (Indgang via ”gyden” ved den fremtidige Franciska Clausens Plads) København, 1778 Denmark (map)
Mathilde Duus, Jon Erik Nyholm, Jens Ivar Kjetså og Nanna Starck “One day.“

Mathilde Duus, Jon Erik Nyholm, Jens Ivar Kjetså og Nanna Starck “One day.“

Pressemeddelelse, april 2019

Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon – og KULTURGENERATOREN inviterer til fernisering på fire nye udstillinger fredag d. 5 april.

Med hver deres individuelle kunstneriske formsprog, sætter udstillingerne fokus på naturen som menneskeskabt konstruktion, elektromagnetismens evne til at synliggøre dét som ellers er skjult - og en kurators drøm om at hjælpe kunsten på vej som fuldtids-mæcen.

One day
Mathilde Duus, Jon Erik Nyholm, Jens Ivar Kjetså og Nanna Starck

Kuratoren Agnete Bertram præsenterer ’One Day’ med ærefrygt og kærlighed til kunsten og mennesket. Som Agnete Bertram udtaler ”Der er så meget kunst derude, der skal støttes op om - bagom kunsten, så livet kan leves og kunsten opstå.” Udstillingen er skabt af fire kunstnere – fire mennesker – som Agnete Bertram drømmer om at være mæcen for.

Gruppeudstilling kurateret af Agnete Bertram.
Facebook event

Jon Erik Nyholm “WALKING LANDSCAPE THIRTEEN STONES IN BETWEEN NATURE.”

Jon Erik Nyholm “WALKING LANDSCAPE THIRTEEN STONES IN BETWEEN NATURE.”

WALKING LANDSCAPE THIRTEEN STONES IN BETWEEN NATURE
Jon Erik Nyholm

Naturen er omdrejningspunkt og primær inspirationskilde, når Jon Erik Nyholm arbejder i spændet mellem det figurative og abstraktion. I hans værker forenes grafik og maleri i en sanselig gengivelse af objekter, hvor materialer og teknikker har fået lov til at præge værkerne og sat sine tydelige spor.

Kurateret af Simon Ganshorn.
Facebook event

Jeppe Andersen “Udstilling.”

Jeppe Andersen “Udstilling.”

Udstilling
Jeppe Andersen

Gennem fotografi, video og lyd undersøger Jeppe Andersen naturen som en menneskeskabt konstruktion - et koncept. Uden mennesket vil naturens indhold stadig eksistere uafhængigt - men være rammeløst - uden koncept. Jeppe Andersen tager afsæt i dette og søger at (re)konstruere landskabet, kortlægge dets egenskaber og undersøge dets potentiale.

Kurateret af Simon Ganshorn.
Facebook event

Svend Sømod “Kybernik.”

Svend Sømod “Kybernik.”

Kybernik
Svend Sømod

Svend Sømod dykker ned i elektromagnetismens adskillige facetter, når hans installation bliver til i spændet mellem videnskab og mysticisme. Som et stort kredsløb – primært af genanvendt elektronikaffald – fungerer installationen som en analogi til andre kredsløb såsom hjernen, økosystemer & økonomier. Kom med ind i en sanseoplevelse, der manifesterer sig i fysikkens univers, og hvor beskueren bliver bevidst om de usynlige lag af virkeligheden.

Kurateret af Jesper Dalmose & Lennox Raphael.
Facebook event

Fernisering: Fredag d. 5. april, kl. 17.30-20.30
Udstillingsperiode: 5. april - 26. april 2019.
Åbningstider: Åbent efter aftale (cbykunst@gmail.com).

Earlier Event: April 5
ANNA BJERGER "SILENCE"